пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хлопці, йдіть....у Президенти.


Хлопці, йдіть....у Президенти.
   Вельмишановні співгромадяни противсіхи, я зовсім не ненавиджу вас. Нема за що. Адже ви нічогісінько не зробили.  Стукали собі по клавіатурі, повторювали щоденно одні й ті самі, в цілому досить вірні, бо банальні речі. То хіба за це ненавидять?!
   Вважаю вас елітою нації, бо ви набагато краще обізнані  в політиці, ніж ті, хто зробив її своєю професією. Ви взагалі знаєте геть усе. Готові навчати будь кого й будь чому. То чому б вам не взяти владу до своїх рук, якщо сталось так, що ніхто не здатен впоратись з нею краще за вас?
    Залиште ви нарешті ті комп'ютери, та йдіть у владу. Скільки ж можна терпіти непрофесіоналів біля керма держави?! Ви ж бачите та самі пишете про те, що нормальної країни за вас не збудує ніхто. То чого чекаєте? Ну що взяти з "юльків" чи "чавунів" - вони поклали свої надії на своїх кумирів, то й мають право сидіти в неті, очікуючи коли їх обранець принесе їм бажане щастя. Але ж ви не такі. Ви сміливо готові взяти на себе відповідальність за майбутнє держави, ви здатні примусити жити країну по закону, ви зумієте реформувати судову систему, конституцію, пенсійне забезпечення....та що ви тільки не зможете реформувати.
    А як запрацює під вашим професійним управлінням " Нафтогаз"! Газпром буде валятися у його ніг, благаючи виставити любу ціну за можливість скористуватися нашим газопроводом. Жоден суддя чи міліціонер не посміють навіть подумати про хабар, не те що отримати його. Хімічна та металургійна промисловість запрацюють на повну потужність, шахтарі не будуть гинути у шахтах. Крим перетвориться на найкращий курорт світу. Борги Ощадбанку СРСР будуть повернуті, не викликавши при цьому щонайменшої інфляції... Ой, про що це я?! Занесло трохи в популізм. Мені можна таке вибачити, бо я не розуміюся на макро-, мікро- й мідіекономіці настільки блискуче як ви. Звісно реформи будуть важкі, але ж ви знаєте чого хочете - а значить все буде добре в кінцевому рахунку.
    Вірю, що знаєте! Вірю, що можете! Годі гвалтувати клаву, хлопці, йдіть вже...у Президенти
© Harddie [24.05.2010] | Переглядів: 1953

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.6/66

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook