пароль
пам’ятати
[uk] ru

Спантеличений Збігнєв, або Україна — дзеркало світу


Спантеличений Збігнєв, або Україна — дзеркало світу
Український політичний мордобій, до якого вже залучилися навіть  рослини, -  то віддзеркалення загальносвітової матриці.
 
В своїй промові в Монреалі на недавньому засіданні Ради з міжнародних відносин, співзасновник Тристоронньої комісії і регулярний учасник засідань таємничого Більдербергського клубу Збігнєв Бжезінський попередив, що глобальна політична еліта стала набагато більш різноманітною на відміну від свого стану до порівняно недавнього часу.
 
Підйом Китаю як фактора геополітичного впливу і формування G20 зруйнували внутрішню єдність світової еліти. Сьогодні багато його членів знаходиться під впливом двосторонніх суперечностей.
 
У такому контексті світове лідерство знов стає гарячою проблемою, рішення якої поки не видно.
 
Але це лише надводна частина айсберга.
 
За збаламученою елітою стоїть збаламучене людство - вперше у всій людській історії воно політично прокинулося, - в усьому світі люди усвідомлюють, що відбувається в політичній сфері, усвідомлюють глобальну несправедливість, нерівність, відсутність поваги, експлуатацію.
 
Політично розбуджене людство - це повністю нова реальність, якої  не існувало протягом більшої частини людської історії, небезпідставно стверджує пан Збігнєв.
 
Вустами пана Бжезінського стара еліта, яка зв’язувала себе з проектом глобалізації, висловлює свою розгубленість перед глобальним політичним пробудженням. Адже у поєднанні з боротьбою серед еліти, це загрожує підірвати рух до так званого світового уряду, у якому американські глобалізатори досі бачили головну мету свого неомасонства.
 
Спантеличений теоретик глобального контролю констатує, що глобальна еліта утягнулася у боротьбу між собою, й що на еліту тиснуть політично розбуджені народи. Світовий уряд може виявитися зовсім іншим, ніж мріяли більдербергери, які практично на всіх фронтах зіштовхуються з цікавими несподіванками.
 
А ви кажете “Україна...”
© Furfur [23.05.2010] | Переглядів: 1548

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.2/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати