для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Як у казці, що далі, то мерзотніше.


Як у казці, що далі, то мерзотніше.
.
 
Я заздрю всм країнам колишнього соцтабору, навіть Румунії, особливо Румунії Десь провели люстрацію, а там...між народним волевиявленням і результатом ( я не тільки і не стільки страту Чаушесків маю на увазі – боже борони нас від кривавого варіанту, бо тих, хто заслужив, за мурами так просто не дістати, а сусід, що трохи більше має – ось він, поруч) народу не довелося 19 років блукати лабіринтами під проводом «хитросделанных» нібито тернистими шляхами незалежної держави.
 
А хто ж їх такими тернистими зробив? У деяких дописувачів ДД (з конкретними ніками, не називаю, аби не піарити, та ви самі здогадаєтеся) є своя відповідь, яка безпомилково потрапляє в ціль і відома протягом століть Ж.ди, канешна, они проклятые. А шо, нехіло. Образ ворога у всі віки канав для натовпу. І якщо для впливу на цей натовп доведеться комусь по серцю полоснути- отримаємо симетрично. Тому панові, що поставив під сумнів відомі історичні факти 20 століття, якщо він вірить у переселення душ, можна побажати у наступному житті народитися представником тієї самої нації, яку він (на підставі ретельно підібраних ним фактів) оголосив ворогом номер один незалежної держави). До речі, він своїм молоточком тюкає в одне й те саме місце давно. Прапор йому в руки.
 
І не кажіть про олігархів, про них тільки ледачий не знає! Заперечувати холокост, заперечувати голодомор, заперечувати геноцид вірменів, депортація кримських татар, чеченців ("Ночевала тучка золотая")терор червоних кхмерів тощо.За чиїми "заветами" жив СРСР?  Колись я прочитала визначення, що таке інтелігентна людина. Це людина, яка шкурою відчуває біль іншої людини попри її національність, віросповідання тощо. Здатна на співчуття. На цьому крапка, бо збиралася писати не про це.
 
Так от, щоб не порушити логіки. Нещодавно на ДД з*явилися дві статті, підозріло одночасно з прямим цитуванням Гітлера. А під ними купа схвальних відгуків у коментах. Припускаю, що одна з них належить перу представника ПР, а друга – представнику компартії. Не буду торкатися теми кризи парламентаризму, а зверну вашу увагу на інше. От скажіть, звідки в нас узялися регіонали і нинішні комуністи? Наведу маленький приклад. Одна моя знайома радянського періоду, хороша в житті і побуті жінка, працювала на керівній (не дуже високій) посаді, на якій її застала перебудова. Я (наївна) тоді її спитала. Ви член КПСС, вас нова влада не зачепила? І вона мені відповіла: «А мы партбилеты в сейф спрятали).Думаю, що у вас таких знайомих немало.
 
Всім відомо про «червоних директорів», які стали власниками заводів і пароходів, а один навіть президентом. Хто складав більшість і першій ВР незалежної України? Правильно, комуністи, група 239. Кому звичніше було захопити владу? Правильно, тим, хто був при ній раніше. Не всім, звісно, бо не всі мали такий надзвичайно розвинений хапальний талант і вміння утримувати владу усіма законними і незаконними засобами.
 
Хто мав величезний досвід профанації закону? Знов – таки, радянські комуністи, комсомольці, та їхні послідовники  і «примкнушие к ним». Хто в 2004 на Південному сході країни, в Донецьку зображав Ющенка в нацистській формі і досі в своїй пропаганді українських націоналістів називає «нациками», «фашистськими прихвоснями»? І на це питання ви знаєте відповідь. Хто  пройшов на травневі свята офіційно дозволеною колоною з портретами Сталіна і Гаслами – НАТО –ZZ?
 
Хто завжди утворює коаліцію з ПР у Зраді, а на камеру кричить про захист інтересів народу від олігархів? А тепер подивіться, яка основна думка ІМХО ( дам посилання, бо не всі осилюють велику кількість матеріалівhttp://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/5148.phtml. не для піару автора, річ не в цьому). Основна  думка – усі 19 років незалежності Україна живе «по заветам Гитлера». То звідки ноги ростуть? І чиї вуха стирчать? Прошу, коли знаходите щось раціональне в будь-якій статті, не поспішайте аплодувати матеріалу в цілому. Я вважаю такі статті частиною пропагандистьської кампанії, яка має на меті остаточно деморалізувати розчарованих в ідеї незалежності, навернути на свій бік розчарованих опозицією, лідерами тощо. (ІМХО).
 
І наостанок, про міжнародний аудит. Сьогодні натрапила на статтю про міжнародний аудит діяльності уряду Тимошенко і коментарі до неї. Провідна думка «закон один для всех». Так от, старий бородатий анекдот з цього приводу. «Відвідувач перукарні обурюється безладом у цьому закладі – брудно, не прибирається, інструмент не обробляється тощо. Старий перукар його питає:Скажите, а у нас в стране всем на жизнь хватает? Мусор вовремя вывозится? Все вовремя зарплату платят? І коли той каже розгублено:Та ні, старий питає – так почему вы с нашей парикмахерской начали?
 
Це я до чого. Якщо закон однаковий до всіх, чому почали саме з уряду ЮВТ? А не з уряду Янука зразка 2004 та 2007, не з діяльності Кравчука на початку незалежності держави? Прикладів можна навести безліч. Хтось може відповісти старому перукареві?
I do not know
© pinocolada [17.05.2010] | Переглядів: 4546

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.3/53

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook