для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Велика ідея


Велика ідея
Скажу чесно - я є прихильницею Ю. Тимошенко і тому зараз мушу її розкритикувати. На передачі у російського провокатора Кисельова вона сказала, що не претендує на лідерство, а агітує своїх прихильників за ідею, принаймні так я її зрозуміла.
Я абсолютно не згодна з таким підходом до сучасної ситуації, тим більше, що перед Ю. Тимошенко виступали як раз славетні прихильники великої ідеї. Всі ці політичні імпотенти: Гриценко, Кириленко, Тягнибок і Яценюк з піною у рота протягом тривалого часу тільки і роблять, що агітують за Велику Україну і в той же час зробили все, що від них залежало, щоб її знищити.
Журналісти, які задавали питання цим героям тієї ж вартості, що і самі їхні інтервьювери. Тому вони не поставили питання, які мусили би поставити професійні журналісти.
П. Гриценку: - Чому Ви настільки легковажний, що не маючи команди, не маючи програми, претендували на посаду Президента, адже Ваші задушевні бесіди з п. Тягнибоком про працевлаштування молоді і інші Ваші прекраснодушні проекти в стилі п. Манилова важко сприймати серйозно.
В. Кириленку ставити питання навіть професійному журналісту дійсно важко. Його промова нагадала мені моє октябрятьське дитинство. У нас так говорили звєнєвиє. Отже дійсно питання могло би бути про велику ідею і тоді б ми послухали ще пару годин подібних теревень.
До Тягнибока мало би бути багато питань стосовно великої ідеї: щодо графи в паспорті, щодо власності на землю, щодо люстрації і щодо того, чи не боявся Він сяйва харизми Президента Тимошенко, поруч з яким його сяйво здавалось би сяйвом сірника. Я гадаю, що на всі ці питання були би розлогі відповіді. Ще більш розлогими і «глибокими» були би відповіді екс-Президента Ющенка, якби він був у студії.
Яценюку чомусь не задали єдине питання: чому протягом всієї кризи п. Яценюк не виступив з жодним законопроектом для подолання цієї кризи, не підтримав жодного законопроекту Ю. Тимошенко, або не запропонував альтернативний варіант. Чому його кампанія звелася до розповсюдження популярної публіцистики у вигляді безкоштовних газет?
А тепер головне моє питання, питання, яке мусив би задати професійний чесний журналіст, громадянин України, всім цим гриценкам, кириленкам, тягнибокам і яценюкам: «Яке ви мали право привести до влади відвертого україноненависника, яке ви мали право, ви, політичні пігмеї, заважати єдиному на сьогоднішній день лідеру України врятувати країну, яке ви мали право своєю безмозгою балаканиною створити можливість приходу до влади бандитів?! Адже мало того, що ви, жалюгідні недоумки, самі сиділи в своїй хаті, тієї, що з краю, і не пішли на вибори. Ви, користуючись своїм впливом, допомогли зробити такими ж, як ви самі малоросами-дураченками третину українського народу (тих, хто не прийшов голосувати і противсіхів)». Звісно, подібне питання в передачі московського провокатора, який підібрав відповідну команду «незаангажованих» журналістів, ми не почули і ніколи не почуємо.
А тепер я звертаюсь до Ю. Тимошенко. Звертаюсь не з питанням, звертаюсь з закликом: відкиньте свою риторику відносно того, що Ви на рівних з кимось будете боротись проти антиукраїнської навали. Не бійтесь заявити про своє лідерство, не зважайте на політичне сміття, яке не хоче визнавати, що тільки Ви можете очолити боротьбу українського народу за свою державу.
Велика ідея – Незалежна Українська Держава не може бути поставлена на голосування, як це стверджують політикани. Тільки Юлія Тимошенко мусить очолити боротьбу. І тоді буде Наша Перемога!
Слава Україні!
© Fata@morgana [16.05.2010] | Переглядів: 6117

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.8/69

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook