для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Конституційний переворот? Ні, повернення до Конституції!


Конституційний переворот? Ні, повернення до Конституції!
Конституційний переворот? Ні, повернення до Конституції!
Як змінити цю протизаконну бандитську окупаційну адміністрацію, ворожу українській державі і усьому українському?
Досвід антиконституційного формування «коаліції тушок», повна руйнація авторитету Конституційного Суду, який перетворився на політичний флюгер, що чутливо реагує лише на вітри із штабу бандитської хунти, неправомірне голосування у Верховній Зраді за «Харківські угоди» 256 голосами при зареєстрованих у залі усього 211 депутатах (у дійсно демократичній країні саме по собі таке нехтування законом мало б стати приводом для розпуску цієї ВЗ!), апофігей донецького антиукраїнського кривосуддя, продажність судів і «правоохоронців» наочно показали, що  надії на парламентські і правові методи боротьби із злочинною хунтою  безперспективні. Не варто покладати жодних надій і на будь-які нові вибори, бо ці наперсточники при владі забезпечать необхідний їм результат навіть якщо взагалі ніхто не проголосує. Коротше кажучи, боротися із цією бандою у правовому полі не доводиться, бо банда у тому полі просто не буває! Вона живе поза Конституцією, поза законом, поза національних інтересів країни.
Силовий варіант поки що не проглядається. Армія украй деморалізована і за наявного рівня фінансування зайнята банальним виживанням. Хоча три-чотири патріотично налаштовані полковники і генерали змогли б спланувати і провести належну акцію і повністю змести всю цю бандитську курвоту раз і назавжди. Проте, це із серії «Бажане, але неймовірне…»
На мою думку, тим потягом, що дійсно зміг би витягти країну із цього кримінального болота, мають стати  «Комітети захисту України» як у Києві, так і на місцях, за умови їх широкої підтримки і участі у їх діяльності вагомої кількості виборців. Справа за їх підтримкою і участю у їх роботі кожного, хто проти банди! Кінець кінцем, якщо «Комітети захисту України» по всій  країні виступлять із вимогою покласти край ворожій діяльності цієї адміністрації, та має якось відповідати. Відкази про «неконституційність діяльності Комітетів» у цьому випадку не працюють, бо самий цей режим із самого початку неконституційний.  Якщо нарід, який є носієм усієї повноти влади в країни, вимагатиме ліквідації злочинного режиму, то тут вже й панам генералам треба робити висновки…
А Комітети, тим часом, на місцях перебирають всю владу на себе. З’їзд Комітетів проголошує скликання Конституційних Зборів, на яких обирається форма нової держави і створюється нова Конституція і проголошується нова Республіка.
Не такий вже й фантастичний сценарій, на противагу, не дай Боже, громадянській війні.
Слава Україні!
itar [14.05.2010] | Переглядів: 1772

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/25

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook