пароль
пам’ятати
[uk] ru

Такі нам потрбен пам'ятник Гітлеру.


Такі нам потрбен пам'ятник Гітлеру.
«Треба поновити історичну справедливість: пам'ятники Шухевичу і Бандері встановлені, а людині, яка звільнила Європу від фашизму,  ні. Запоріжжя буде першим містом із пам'ятником Сталіну, оскільки завдяки його політиці повітове містечко стало великим індустріальним центром. Згодом пам'ятники Сталіну з'являться у Криму, в Донецьку та в інших містах. Навіть у Львові націоналістам треба замислитися й увічнити Сталіна, адже саме він об'єднав у 1939 році Східну і Західну Україну».
http://www.radiosvoboda.org/content/article/1997086.html
 
"Хоча й були перекоси під час цих подій, але це - заради світлого майбутнього совєтського народу", - сказав Зубчевський.
http://yark.hiblogger.net/405480.html
 
Іван Шеховцев, ветеран
"Если это будет объявлено, кроме тех денег, которые пошли на Запорожье, есть еще энная сумма. И она будет накапливаться каждый месяц - с пенсии я откладываю половину. Я пожертвую Харькову солидную сумму на памятник только Сталину".
http://www.otb.com.ua/service.php?action=print&id=17433&lang=ukr
 
«Вона померла гідною смертю, перед Сталіним!»
http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=10063
 

Отже що ми маємо:
Якщо керуватись логікою тих хто встановлював в Україні пам'ятники Катерині 2 та Сталіну, нам потрібно:
ВСТАНОВИТИ  ПАМ'ЯТНИК  ГІТЛЕРУ (Я готов розмістити його як МАФ на своєму подвір'ї. Також знайти скульптора, та надати 100 гривень на цю справу.
 
Це небохідно НЕ ЗАДЛЯ  ЗВЕЛИЧЕННЯ  НАЦИЗМУ чи 3 рейху.
Це необхідно для:
1. Відновлення історичної пам'яті. Адже історію потрібно знати. Гітлер значно вплинув на історію нашої країни. НАВІТЬ  БУВАВ  В  УКРАЇНІ.
2. Без Гітлера не було би героїчного подвигу радянського народу. Ким би були сьогоднішні ветерани і армія льготників дітей війни, учасників, тощо. Ким? Звичайними старпьорами. А так вони ГЕРОЇ, статечні представники народу, переможці!!!
3. Адже саме завдяки пакту з ГІТЛЕРОМ сталіну вдалось захопити західну Україну.
4. Окрім України пам'ятники Гітлеру мусять бути поставлені і в РОССІЇ та США. Адже саме завдячуючи індустріальним успіхам третього рейху, ці країни змогли створити після захоплення вчених і технологій свої космічні програми. Фактично Гагарін це нащадок ракетної програми Гітлера. Та і не було би успіхів не лише СРСР та і США в ций царині, не будь в Гітлера ідеї побудувати ракети.
5. Своїм ядерним щитом СРСР та США теж мають завдячувати саме Гутлеру та фінансованим ним таки, програмам побудови зброї і технологіям котрі були під час цього розроблені, а потім потрапили до рук антигітлерівської коаліції.
 

Тобто або ми встановим пам'ятник Гітлеру задля "історичної справедливості" і цим покажимо всю глибину ідиотизму існуючої окупаційної адміністрації Януковича.
Або може (слабо віриться) влада схаменеться і прибере з вулиць наших міст та сіл пам'ятники тим хто окуповував нашу країну, віддавав злочинні накази на нищення українців, виморювання їх голодом та закріпачення. Це зовкріма всілякі: Катерина 2, Ленін, Сталін тощо.
Слово [11.05.2010] | Переглядів: 3178
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook