для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Янучар почав втрачати ініціативу.


Янучар почав втрачати ініціативу.
Те, що толку з Віктора Федоровича Почуй-кожного буде ще менше чим з козла молока, я зрозумів після того як Віктор Федорович Почуй-кожного заявив про те, що він ЗМЕНШИТЬ  СОБІ  ЗАРПЛАТУ  НА  ПОЛОВИНУ.
Цим кроком влада намагалась показати як вона урізає витрати та ощадить грощі платників податків.
Але мені особисто це нагадало аналогічний піар хід котрий було застосовано таварісчєм Лєонідом Космосом, почесним марсіянином та за сумісництвом в. о. міського голови Київа, та Київської держадміністрації, котрий ще кілька років тому заявив, що ПРИЗНАЧАЄ  СОБІ  ЗАРПЛАТУ  У  РОЗМІРІ  ВСЬОГО  1 (ОДНА) ГРИВНЯ на місяць.
ЩО СТАЛОСЬ  ПІСЛЯ  ЦЬОГО  З  КИЇВОМ  ВСІМ  ВІДОМО. Всю його діяльність можна характеризувати словами класика: " ДІЯЛЬНІСТЬ  ПИЗ...УВАТА" (с) Л. подерев'янський "Павлік морозов".
От і з Віктором Федоровичем Почуй-кожного схоже стається та саме проблема.
Після загальних гасел про покращення життя вже сьогодні, підвищення соцстандартів та Україна для людей, тощо, Віктор Федорович Ппочуй-кожного почав щось ляпати в своїх виступах, про те як же він врешті реш планує в майбутньому досягати цих покращення.
І тут з'ясувалось, що засоби для досягнення мети лише такі:
Повернути добросусідські відносини................
Повернути. россійській мові............
Повернути повагу ветеранам................
Повернути, повернути, повернути...........................
Причому часто повернути попри тоого, що повертати власне в окремих тезах нічого, оскільки наприклад щодо отієї поваги ветеранам у радянські часи є досить значний сумнів (хіба вважати колишній чиновницький-офіціоз, та сьогоднішнє повернення до нього у вигляді гєоргієвской лєнтачкі на джипі за наявності мізерних пенсій у тих самих ветеранів).
Він так часто вживає слово ПОВЕРНУТИ, що складається враження, що десь там в нього існує машина часу, в котру він посадить всіх і поверне у тихе болото застою часів Брежнєва.
Але в одну ріку не можна увійти двічі, та навіть як стверджували декотрі філософи навіть одиножди не можна увійти оскільки цей світ мінливий.
І це стає ясніше з кожнем днем навіть самим затятим бабушкам чєрнавєцкого.



Слово [11.05.2010] | Переглядів: 3798

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.0/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook