пароль
пам’ятати
[uk] ru

Відкритий лист


Відкритий лист
Ми жителі села Великі Сподівання, звертаємося до вас пане сільський голово, ось з якими питаннями: Вже два місяці ви є нашим сільським головов, за час вашого головування, в нашому селі відбулося багато подій і оказій, поясніт нам шо ви робите?
Нашо ви пане голово віддати частину нашого потіку в аренду сусідньому селу ше на 25 років? Подейкують же ви так само хочете їм віддати тракторну бригаду, ферму і сільський клуб! А то вже в ніякі рамки не лізе!
А ше багато односельчан обурені тим, що ви з сільради здерли портрет Степана Непримиренного, і сказали шо він поганий хлоп, і ніц не вартує, повісте той портрет де був бо інакше коваль Іван Свободович казав шо ваші бамбони відірве, пришиє на місце, і знов відірве, і я си думаю, шо він то може зробити.
Ше ми стурбовані тим шо ви пане голово не ходите до нашої церкви, ба навіть більше, кажут шо ви ходите до церкви в сусідне село, і ревно на тій парафії б’єте поклони! А після відправи ходите попід ручку з їхнім сільським головов Ладзьом Куцим.
А ше вас дуже просимо вирішити одну нагальну справу, котра полягає на тім:
Ви не давно призначили нового директора школи Дмитра Бакуна, той Бакун зробив на уроці історії страшний скандаль, він сказав дітям же на тамтім західнім кінци нашого села живут не люди, а самі пси, і же вони руки не миют і ходять зашмаркані! Василько з того класу як то почув (а він жиє акурат на західнім кінци села) і сплачом розказав то татові, а тато в него згаданий мною коваль Іван Свободович, ну то мушу вам сказати, же Іван переказував, шо в нього скоро в кузні на стіні будут висіли не два бамбони, а цілих штири, то ми допускаємо шо крім ваших бамбонів мова йде про бамбони пана Дмитра.
Ше вам мушу про того деректора школи дещо оповісти: недавно ваш заступник пан Калбасніков казав же той Бакун вкрав з сільської бібліотеки пару книжечок, а зі світлиці пропало дві ікони, і Калбасніков має підозру шо їх вкрав Дмитро Бакун, а то вже за перепрошенням гвавт!
І скажіть шось своїй заступниці Гальці Германській, бо вна ходит по селу хіба пльотки розпускає, і до всіх пащекує, а другий ваш заступник Микольцьо Назаров здається постійно під газом, бо говорит не то по нашому не то по молдаванському, чи білоруському, наші люди шлякуют бо він негоден справку заповнити в сільраді і пичатку прибити, понаписує таке шо годі розібрати.
Пане голово все нами описане в тому листі сталося хіба за два місяці вашого головування, а ми вас вибрали на п’єть років, і нас від того і страх збирає і шляк трафляє. Ви або будьте, людинов і поридним хлопом, або забирайтеся гет до сусіднього села якому ви наш потік віддали, тракторну бригаду, ферму і клуб.
Стурбовані односельчани Село Великі Сподівання, Крайньохатинського району, Рідноненьківської области
Записав і оприлюднив Мисько Чистий
azbenek [11.05.2010] | Переглядів: 2220
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 46.0/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook