пароль
пам’ятати
[uk] ru

Геть подвійні стандарти! Дайош новий чесний курс!


Геть подвійні стандарти! Дайош новий чесний курс!
Послухавши виступ президента України в Страсбурзі на Раді Європи, ми маємо напрацювати нові підходи і погляди до колись, як нам здавалося, звичних речей. Особливістю нових підходів є чесність і незаангажованість на власному болю.
 
Новий курс завжди був невід’ємною рисою та підґрунтям діяльності усіх реформаторів. Віктор Федорович не тільки в економіці, але й в духовній сфері запропонував суспільству нові орієнтири. Маємо конспектувати, вивчати і змінюватись.
 
Ми покладемо край національному егоїзму і доведемо всьому світові, що чужа сорочка ближча до нашого тіла.
 
Виходячи з нових державницьких пріоритетів дамо бій подвійним стандартам, які заважають об’єднанню України під єдино правильними гаслами. Остаточно знищимо протиріччя із сусідами шляхом приєднання до їх ідеологічних догм, і модернізації цих догм сучасним світоглядом європеїзованої української політеліти  до рівня національної ідеї.
 
Ми маємо чесно визнати, що Велика Вітчизняна війна була трагедією не лише народів Радянського Союзу, а, в рівній мірі, усіх народів тодішньої Європи, які стали жертвою злочинної політики гітлерівського режиму.
 
І внесок у перемогу над злочинним режимом ми маємо вважати рівним для усіх, бо хіба можна його вимірювати кількістю загиблих вояків? Ну й що с того, що мешканців Радянського Союзу загинуло 28 мільйонів, а бельгійців стільки й не існувало ні тоді, ні зараз? Хіба від цього трагедія бельгійського або сербського, або австрійського народів стала меншою? Звичайно, вони повинні самі на усіх кутах волати про свій внесок у перемогу, але й ми повинні бути чесними. І не тицяти своїм болем і своїми заслугами їм у носа. Бо вони від того можуть відчути дискомфорт. І заборонять експорт нашого металу та робочої сили в свої країни.
 
Ми повинні повсякчас підкреслювати, що це не лише наша трагедія, але й трагедія італійців, румунів, фінів, підло злочинним режимом обдурених і використаних на теренах нашої спільної Батьківщини у війні проти нас. Тим більше, що румуни пропонують взяти в нас в оренду острів Зміїний на 25 років, що в нинішній скрутній фінансовій ситуації було б дуже доречним. Вистачило б на 2 кілограми гречки щомісяця кожному ветерану ВВВ протягом 10 років.
 
Ми повинні визнати, що найбільше від дій злочинного режиму Гітлера постраждав німецький народ, який поніс чисельні людські, матеріальні та моральні втрати. Вшануємо його! Німці страждали на рівні з усіма. А після того ще були змушені платити контрибуцію та відробляти безкоштовно на чужих теренах за гріхи фюрера, диктатора під червоним прапором із свастикою.
 
Народи Європи, курс на яку в запеклих боях відстоює президент Янукович, мають зрозуміти, що вони для нас, українців, середульші брати, і що ми завжди поділимося з ними останнім кавалком хліба і місцем в спільному бараці. І навіть дівчатами – наш військовий командувач вже має сутенерські  навички і досвід. Він так спритно і підлабузливо розхвалював перед суворими російськими сержантами принади українських дівчат, що у телеглядачів усієї країни серце мліло від гордості за нашого сивого генерала-служаку. Так турбуватися про братів вміємо тільки ми.
 
І дуже хотілося, бо то було б чесним і справедливим, щоби на святковому параді 9 травня по Хрещатику разом із українськими, білоруськими і російськими вояками пройшли солдати чорногорської, нідерландської та норвезької армії.
 
Обіймемо майбутніх братів у щільних обіймах! Нам потрібні з ними спільні паради, бо, як відомо, тільки біда об’єднує народи! Згадуватимо наші спільні біди частіше! Он з Росією таким чином майже об’єдналися. На черзі Європа.
 

 
С. Левитаненко [07.05.2010] | Переглядів: 1487

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.9/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook