пароль
пам’ятати
[uk] ru

“Вже й сокира біля коренів дерева лежить!“


“Вже й сокира біля коренів дерева лежить!“
Новий режим не протриває довше двох-трьох років. За це подбали МВФ (нехай милостивий буде до нього Аллах) та попередня влада (Бог з нею): ті, хто позичав і ті, кому позичали.
 
В 2010 році валовий зовнішній борг України досяг 120 млрд. доларів, і продовжує зростати. Вже за два найближчих роки складеться ситуація, коли для обслуговування боргових зобов’язань країна потребуватиме зростання ВВП темпами втричі більшими, за Китайські, що є малоймовірним навіть за умов самовідданої праці Бродського і Азарова.
 
Найближча перспектива – крах економіки та державного організму – передовсім, пенсійної системи. Цей режим тримається лише пенсійними сподіваннями держслужбовців, атестованих працівників міліції та «єдиноналожників». Щойно вони зрозуміють, що ніяких пенсій не буде, владу можна буде брати голими руками.
 
Зазвичай її беруть ззовні, що призводить до втрати державного суверенітету або з середини, що призводить до встановлення режиму народної помсти, якщо ви розумієте, про що йдеться.
 
Браття, помолимося до Царя і Бога нашого Ісуса Христа за те щоб структури народної помсти якнайшвидше з’являлися з потаємних джерел життя.
© Б Р А Т С Т В О [06.05.2010] | Переглядів: 2227

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.5/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook