для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Гра на випередження.


Гра на випередження.
Згадайте (в порівнянні з 2005 роком) дії нинішньої і тогочасної опозиції.
1. Масовані звільниння тоді у 2005 старої гвардії чиновників наштовхнулись одразу на цілу хвилю зойків: Нізаконна. Терор. Чісткі. Праізвол і тому подібне. І це хоч трошки але збило хвилю люстрації і вона так і не набула незворотніх маштабів.
А що тепер? Тотальний бліцкриг і повне мовчання (От свіжий приклад: http://obkom.net.ua/news/2010-05-06/1048.shtml?rambler). Причом звільняють не лише верхівку, але і безпосередньо співчуваючих опозиції профі.
2. Можна навіть не порівнювати швидкість формування уряду, коаліції та спікера, воно знов буде не на нашу користь.
причому як бачимо що порівняно з 2005 окупанти достатньо ретельно ПОЧИСТИЛИ  РЯДИ і зробили певні висновки:
Порівняйте скільки депутатів облишили ПР та тодішню владну верхівку у 2005 переметнувшись до проукраїнської частини ВР і якими стройними рядами бігли перебіжчики до ПР у 2007 і тепер у 2010. Це значить висновків не зроблено. Причому ЖОДНИХ.
А варто було би, ви ж самі бачите, що без ТУШОК не було би ані уряду Азарова, ані міністрів Табачника, Колєснікава, Клюєва, та їм подібних. Не було би і харківського пакту.
 
Тоб то мій голос та моєї родини за НУНС використовує чомусь банда ХАМА.
Хіба це законно?
Чому так сталось? В наслідок недолекоглядності і легковажності Миздобула? Мені чесно кажучи плювати чому. Я хочу бути ПЕВНИМ  ЩО  ТАКОГО  НЕ  БУДЕ  В  МАЙБУТНЬОМУ!!!
Причому в БЮТ ситуація виявилась не кращою, принаймні не набагато кращою.
 
3. Окупаційна адміністрація діє швидко і рішуче, це свідчить про те що в них існувала і тактика і стратегія. Всі ходи були розписані.
Була створена димова завіса в особі Табачника, Арфуша, Бєнкендорфа, Сєміножєнка, Сіманєнка з його памятниками Сталіну, Колеснікова з підготовкою до футболу та інших мудазвонів і були конкретні Харківські пакти під цією завісою.
Більш того події у ВР показали що і агентурна робота в них розвинена добре. Про це свідчить завбачливо взята парасолька для Литвина. Тобто знали що буде і де буде. Та і димові шашки котрі кинули в раду підозрюю були або провокацією або спланваним ходом Хамів, оскільки одразу після них почавлась атака. А значить про плани опозиції Хами знали завчасно і розробили СВОЮ  ҐРУ.
Таким чином останні події показують (АнтиТабачна компанія, бій у ВР, заклики Гриценко, Луценко, Тимошенко до хоч якихось перемовин), що опозиція нарешті почала реагувати. Але така реакція не дасть гарантій на перемогу.
ПОТРІБНІ  ДІЇ  НА   ВИПЕРЕДЖЕННЯ.
Тому пропоную:
1. (Я вже говорив про формування альтернативної влади: http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/4862/user_id/7602.phtml)
2. Потрібно почати обговорювати партійні списки вже ЗАРАЗ. Саме обговорення партійних списків, коли виборці знатимуть свого депутата, в купі з партійною дисципліною, дадуть раді нормальну дієздатну фракцію.
3. Потрібно посилити роботу на місцях з пояснення економічної стуації.
Причому на мій погляд варто діяти за принципом хочеш нагодувати не давай подачки, а дай вудку і покажи шлях до річки чи озера, моря. От тут на форумі ДД є ряд корисних порад як покращити своє економічне становище, або знайти якесь хобі для дущі.
Тобто реальне піклування про людину і реальну побудову громадянського суспільства.
 
Такі кроки як на мене дадуть шанс діяти НАВИПЕРЕДЖЕННЯ.
Тобто вже ОПОЗИЦІЯ  БУДЕ  ДІЯТИ, а Хами лише відповідати на їх дії.
І лише такий стан речей призведе до перемоги.
Слово [06.05.2010] | Переглядів: 6275

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook