пароль
пам’ятати
[uk] ru

Отримає Єжель по рогах, єжелі...


Отримає Єжель по рогах, єжелі...
Триває балаган на втіху скучивших за імперією совків. Ось Вам демонстрація першотравнева з червонами стягами. Радіє мій сусід, який від виборів до виборів за комуністів голосує. З блиском в очах 1 травня розповідав, як по телевізору бачив демонстрацію, виступи «рабочих», як раніше, «при советской власти».
 
Тоді він на заводі працював, робота була, тринадцята зарплата, все було зрозуміло і була в нього впевненість у завтрашньому дні. І хоч руки в цього чоловіка з правильного місця ростуть і здатен він телевізор, різну побутову техніку полагодити, але западло (пардон) йому пропонувати свої послуги іншим і заробляти цим – «не обучен».
 
На жаль, совок виховав ціле покоління людей зі споживацьким мисленням, а якщо воно накладається на традиційно наше «моя хата з краю», фсьо! Ховайся в жито! «Нічого не чую, не бачу і чути не хочу»
 
На одній з гілок ДД в коментарях до статті (Улле-хіміка, здається) одна особа обвинуватила активних ІМХОВців у тому, що вони, графомани, пишуть, пишуть одне для одного замість просвіщати прихильників ПР, пояснювати їм ( як? Політінформації влаштовувати, чи що?) доступною мовою, глядиш, вони й перекуються і світоглядно на 180 градусів розвернуться, себто від Московії в бік НАТО з Європою.
 
Хто розвернеться? Мій сусід? Тітка з Севастополя, яка на питання, чи не завадить довічне перебування ЧФ вступу України в НАТО, відповіла речевкою від Вітрянки: «А оно нам НАТО?». Невіглас не той, хто не знає чогось. Невіглас той, хто агресивно не бажає знати.
 
Деякі кримські бабусі нас з вами жаліють, кажуть, не розуміємо ми, дебіли, що за газ менше платитимемо. Вони, ті бабусі, так вірять Прдонам, яких на нашу голову вибрали, що навіть не замислюються, хто насправді споживатиме дешевший газ. Далі – нова придумка з георгієвськими стрічками. День Перемоги наближається. Не хочу образити ветеранів, справжніх, хто ще живий і знає ціну воєнним перемогам, але нинішнє ОЗГ і тут крупномасштабну совковію розвело, наче Україна – правонаступниця СРСР. Люди, скажіть, скільки років має бути учаснику бойових дій, якщо в 1945 йому було, скажімо, 18? ( це наймолодші) Do the math. Їх украй мало, а хто решта? У минулі роки в ЗМІ бодай словом згадували ветеранів УПА, а нині...
 
Отаке свято «зі сльозами на очах», з міфологізованою історією, з тотальним «обнулением» зібраної за роки незалежності по крихтах історичної правди. Та для наших «временщиков» «главней всего погода в доме».
 
От і отримав міністр оборони вказівку «вжити заходів» від послідовника «І.О. царя» Бунші цю погоду в день параду забезпечити. Єжель спершу щось заперечив, а потім став «во фрунт» - бусделано, вашбродь! Ох, Єжелю, отримаєш по рогах, єжелі «погоду в доме» не зробиш!
© pinocolada [06.05.2010] | Переглядів: 3807
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.4/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook