для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Відкритий лист О.Сохару


Відкритий лист О.Сохару

Шановний пан Орест!
 
Ви, як ліберал і патріот,  викликаєте у мене непідробну глибоку повагу, але  я змушений написати і оприлюднити цього листа.
 
Справа не в тому, що існуча влада наскрізь антинародна. Про це чудово сказав Д.Корчинський:
 
Жодної цінності Україна для регіоналів не являє. Україна та все українське для них – чужий, незрозумілий та ворожий суб’єкт, позбавитись якого потрібно якнайшвидше
 
Може Ви хочете повалити цю владу із середини, або у Вас з паном Бродським є великий запас білих фраків, і його буде використано, а всі інші залишаться у тому, чого вони заслуговують? Або зовнішня політика - це щось одне, покращення  - щось зовсім інше?
 
Але весь досвід мого не такого й короткого, але беззмістновного життя чогось підказує, що покращення буде відбуватися по усім напрямкам. Вже якось забулося, що кандидат у президенти Янукович у своїй передвиборчій програмі обіцяв податкові канікули малому бізнесу. Про це вже забули, бо Йуля-воровка все покрала. а згідно канонів регіональної логіки,які можуть бути канікули, якщо все розкрадено?
 
І Ви шановний, і не менш шановний пан Бродський зараз стоїте на вістрі атаки, робите нам покращення. Михайло Юрійович взагалі, пообіцяв допомагати годувати підприємцям їх родини.
А це лякає найбільш. Бо якось раніше це годування проходило без допомоги держави.
 
Ще  мене лякає, що голова комітету не має чіткої картини  у своїй парафіі.
Ніякого аналізу  не проводиться, а аргументи і факти п.Бродський видобуває зі шпальт "Української правди", листів читачів його блогу, а також власних еротичних фантазій. Це я маю на увазі ту жахливу історію, про француза-садиста на єдиному податку. А коли йому ( не садисту, а Бродському)  радять найняти фахівців, то він відповідає: " На це нема коштів". Але це тільки половина правди, вся правда у тому, що уряді зараз усі фахівці. куди ще наймати? Вони  зайві, і будуть один одному заважать.
 
Радити щось Бродському - безглуздо, бо нього зараз завелися нові марення: "Кужель  за всьо отвєтіт". Це мабудь сталося тому, що Тимошенко, як аргумент перейшла до старшої карти: Миколия Новича і самого президента. Отож Бродському знизили рейтінг. Перевели у другу лігу. Але й старе кредо "всі будуть жити по закону і платити податки" нікуди не ділося. А я, як згадаю Миколуя Новича на чолі податкової інспекціі, то мені одразу хочеться переїхати у Тірасполь, бо там буде краще. І по зкону і по податкам.
 
То я ж можу порадити Вам. Ви не сильно там працюйте, у тому масонському комітеті. Бо Ви для нас остання надія : влада з людським обличчам.  А всі інші, навіть Пєлєвіна спростували. Це я натякаю про блазнів у блазнів, і геїв у геїв. Ви зрозуміли!
 
Бог Вам у поміч! Слава Україні!
© commisarjewski [03.05.2010] | Переглядів: 2469

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook