пароль
пам’ятати
[uk] ru

Марально-етична підарастія душі як основна складова та рушійна сила толерантності.


Марально-етична підарастія душі як основна складова та рушійна сила толерантності.
Живе собі людина, має повно клопоту з владою (податки, медицина, робота, харчі, комуналка. тощо).
І раптом натє викустє приїхало-приперлось якесь чудо як правило це щось типу рускоязичнойчуркісліцомкавкаскойнаціональності або негр, араб, китаєць і хто зна ще хто.
Як би це було раніше?
Приїхав вчитись? Вчись, допоможемо та поспівчуваємо якщо є труднощі. Зрозуміємо проблеми і знову таки спробуємо допомогти.
 
Але ні, ті часи минули. тепер я мушу бути толерантним. І пофік що в моїй країні (іншої в мене навідміну від отих з ким я мушу бути толерантним просто немає) я немаю елементарної  можливості отримати повноцінно інформацію з будь якого питання українською мовою, я тепер МУШУ, зобов'язаний піклуватись про якихосбь негрів. він тебе вдарить це в кращому випадку хуліганство. ти йог вдарив це вже РАСИЗМ.
 
Як можна вимагати в людей нормально відноситись до іноземців і звинувачувати у ксенофобії якщо:
1. Українець поставлений в Україні в умови гірщі чим декотрі нацменшини?
2. Як я можу поважати погляди іноземців якщо в моїй країні мільони моїх співвітчизників закопані як собаки в гуртових могилах у 1932-33 роках, а влада ставить пам'ятники їх палачам і окупантам? Як можна бути толерантним до когось якщо для того щоб знайшли могилу твого діда чи батька тобу треба стати як мінімум президентом (так було з КУчмою і Кравчуком).
Якщо мільони безіменних солдат знаходяться в землі без жодних знаків поховання зате щорічно влада влаштовує мільонні витрати на показушні паради та вшановує персональними пенсіями всіляких катів енкеведістів-смершевців та іншу гебешну сволоту.  
3. Самі іноземці ведуть себе нахабно і безкарно, але на їх захист (цікаво від чого) проводяться регулярно всякі маніфестації при підтримці влади.
 

Окрім цього нам нав'язують толерантність іншого роду, толерантність для гомосексуалістів та інших збоченців, для послідовників всіляких сект типу ісламу та інших.
Але вони до тебе не дуже толерантні чомусь, все вимагається від тебе.
І це при тому що то не я приїхав до них, а вони до мене і я їх прицьому навіть не кликав сюди.
 
Ну і наостанок пропоную кілька статей щодо толерантності:
http://obozrevatel.com/news/2010/3/22/357746.htm
 
http://www.intelros.ru/readroom/index/index-30-2009/5755-osa-pod-yubkoj.html
 
http://rozum.info/news/2010-03-15-144
 

З огляду на декотрі коментарі уточню дещо:

 
За що ми поважаємо інших? Особливо інщі народи?
Саме за те що вони шанобливо бережуть свою культуру, свої традиції, що вони відстоюють свої права, свою мову, свою працю. Саме відстоювати свою працю.Адже скільки мусить працювати японець шоб купити собі квартиру загальною площею 30 км метрів без ремонту навіть (голі стіни). В україні наприклад в Києві якщо заощаджувати по 200 уйов в місяць скільки років доведеться збирати бабло щоб назбирати 50 000 зелені? А щоб відкладати 200 уйов в місяць я вже мовчу скільки треба отримувати в місяць і що така квартирка здебільшого гівно.
 

От і виходить ми поважаємо інших за те, за що намагаємось ругати і клєйміть пазорам, з чим влада ніустанна боріцца. З УКРАЇНСЬКИМ  НАЦІОНАЛІЗМОМ.
 
тобто ми поважаємо інший націоналізм, при цьому свого соромимось.
Ось саме цьогго і вимагає так звана толерантність. Саме цього і домагаються від нас проповідники толерантності і інтернаціоналізму.
Адже людина без своїх коренів здатна на любу підлість.
Ви повірити в щире співчуття вашому горю від людини в котрїо родичі зголоду вмерли, або невідомо де загинули а йому байдуже, зате він із вогником в очах ругає тих хто нагадує йому про його обов'язки щодо СВОЇХ і "щиро" співчуває іншим, євреям, армянам, німцям, россіянам, гомосексуалістам, ісламістам, і т. ін.
Слово [26.04.2010] | Переглядів: 3303

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати