для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Новітній НЕП, або с комприветом от Совєтов


Новітній НЕП, або с комприветом от Совєтов
Давненько суботників не було, громадяни, ви ще не скучили? Акурат до Дня народження дедушки Леніна, которий «завжди живой» і «Такой молодой» тощо. І який дивний збіг. Саме тоді, коли об’єднана опозиція людей на мітинг запросила під Верховну Раду. Зауважте: закликала, запросила, а не рекрутувала на заробітки.
 
Писали сьогодні в інеті, що одному літньому чоловіку на мітингу стало зле з серцем і йому «швидку» викликали. Так у каментах якийсь бідний на розум скоріше за все підліток написав: захотел дедушка копейку заработать, да переволновался из-за своей багини» і так далі, не варто всю цитату наводити. Певно, це юнак з тих, кого автобусами привозили неодноразово під Центрвиборчком, захищати «Лідера» за мізерну пайку і «копійку».
 
І невтямки цій юній душі, так само, як і дітям у регіональній уніформі з біло – синіми прапорами, які стояли (уже вчора, в суботу під стінами Ради, що можна виходити на майдани не грошенят підзаробити, а через переконання, щоб зупинити навалу зажерливого багатоголового монстряки на суверенітет рідної держави.
 
От тільки дивно, де поділися натовпи регіональних синіх активістів? Де сцена з вічними діджеями ( Шуфрич та іже з ними) з незмінними речевками і здиригованими вигуками «во славу «Лідера»? Де «Золоті голоси» та інші естрадні заробітчани? Де біотуалети, що постійно потворять наш Маріїнський парк?
 
А навіщо вони їм тепер? Лохторат схавав, обрав і продовжує хавати – он скільки тупих коментарів з’явилося в Інеті  і на камеру після підписання харківської угоди « А патаму шо! Газ дешевый – это что, погано?» А замислитися, кого грітиме цей дешевий газ – ні? «У меня в голове одна мысль и я ее думаю». Така малочисельна майже дитяча «охорона» Ради – наслідок свого роду новітнього НЕПу, в руслі чиннної риторики сьогоднішнього Кабміну. Як там у Брежнєва Л.І. «Экономика должна быть экономной». Навіщо зайвих три дні годувати, напувати «прихильників». Ще й платити зайвих три дні аж до вівторка?
 
А кияни йшли до Ради, добиралися на перекладних, бо чогось електротранспорт став (Сподіваймося, через грозу), з передмість – на електричках і маршрутках – добровільно, за покликом душі.
 
І невтямки їхнім опонентам, що такі вияви самоорганізації людей і є паростками громадянського суспільства, про наявність якого в Україні «блеяла» на «Шустер лайв» «Слуга двух господ» – секретарка РНБО., звісно, маючи на увазі голубий електорат, який схвалить найабсурдніший вчинок своїх господарів.
 
Невтямки їм, що це – початок, тільки не їхньої тріумфальної ходи в ногу зі «старшим братом». Це – передтеча нового майдану, це – початок їхнього кінця. Ще не вечір, друзі, ще не вечір!
© pinocolada [25.04.2010] | Переглядів: 4305

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.4/46

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook