для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Одного мінингу під Радою мало


Одного мінингу під Радою мало
Що я хочу сказати. Народ, як на мене, якщо вже Янукович оголосив нам війну, то нам треба починати мислити по законам військового часу. Який ворог нам протистоїть, ви вдумайтеся. Звичайні узурпатори з бандитським минулим, які в неконституційний спосіб захопили владу, а тепер втоптують у багно Конституцію. Їх не об'єднує нічого крім крошей, інших цінностей у них нема. Вони не розуміють аргументів слова, до них доходить тільки коли проти них застосовують силу. Їх мало, якась жалюгідна жменька, 240 чоловік у парламенті і три десятки на Банковій і Грушевського. Нас же, патріотів України, як показав Майдан, - мільйони.  І ми маємо право на повстання проти влади, яка вбиває нашу країну.
 
Акція протесту опозиції у вівторок - це добре, але цього мало. На одноразову акцію протесту їм по великому рахунку наплювати. Не проголосують ратифікацію у вівторок, то проголосують у середу, яка їм різниця. Потрібні більш дієві заходи. Треба говорити з ними мовою ультиматумів: якщо ви ратифікуєте угоду по флоту, ми перекриваємо всі головні транспортні магістралі країни, дороги і залізниці. Це дуже дієвий і, головне, ненасильницький механізм , проти якого вони нічого не зможуть вдіяти, бо дороги і залізниці будуть перекриті у сотнях місць одночасно, причому вони не знатимуть де саме. Це ідея для всеукраїнського протесту. Але для її втілення потрібен єдиний координаційний центр опозиції, якого поки що немає.
 
А для початку, ще до вівторка, ми силами Дурдому можемо провернути цю ідею, перекривши для початку трасу на Межигір'я, щоб товариш Янукович зрозумів, що ми не жартуємо.
 
Що нам для цього потрібно:
 
1. Кілька десятків людей (я думаю, чоловік тридцять вистачить), які готові зі спальниками, карематами, палатками провести 2 доби під відкритим небом(неділя, понеділок)
на трасі на Межигіря.
 
2. Обов'язково проінформувати про наші наміри парламентську опозицію (її роботу зараз координує Гриценко).
 
3. Публічність процесу. Цілодобово з нами повинні бути журналісти із камерами. Це дозволить нам уникнути застосування проти нас сили. Журналісти потрібні не тільки наші, але й іноземні, щоб привернути увагу до подій в Україні міжнародної спільноти. Через Миколу Вересня можна вийти на Бі-Бі-Сі, він там працював. От тільки я не знаю як вийти на Миколу Вересня )))
 
Умови, за яких ми можемо зняти блокаду:
 
- відкликання Януковичем підпису під харківськими угодами
-оголошення дострокових президентських виборів, бо людина, яка зрадила свою Батьківщину, перебувати на посаді президента більше не може.
 
Серйозно, народ, мені 29 років, я люблю цю країну, не хочу нікуди звідси виїжджати і я хочу прожити своє життя у нормальній європейській країні, а не у заповіднику тиранії під протекторатом Кремля. І заради цього я готовий місяць-другий пожити у палатці десь на трасі Київ-Чоп, або Київ-Одеса. Каремат і спальник є, палатка знайдеться, а печена на вогнищі захисту Батьківщини картопля - це дуже романтично Well)
 
Давайте діяти, досить уже виясняти, хто з нас більше винен у ситуації, що склалася.
 
Мій e-mail: [email protected]
 
Можете писати також в приват на форумі, обміняємося телефонами.
 
© zelo [24.04.2010] | Переглядів: 2452
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook