пароль
пам’ятати
[uk] ru

Зіхідна преса, або чого ми тут?


Зіхідна преса, або чого ми тут?
Навідміну від наших газет у західних буржуінів відсутня така штука як КРОСВОРД (або його різновиди).
Чому? Та тому що мозок зайнятий лише тими знаннями котрі потрібні щоб заробляти ґрощі.
 
Мозок же совка, особливо освідченого, зайнятий купою різних знань (причому в урізаному форматі так що застосувати їх не має змоги для конвертації в гроші, а викласти кудись треба)
Тобто за принципом: А уміщє, то уміщє куда дєть?!
 

От саме тому і існує в мережі така значна кількість політфорумі, дискусії на котрих ведуться не за принципом, що конкретний закон уряду надасть людині, а за якимись глобальними аспектами.
 
Або як мені сьогодні на форумі написало одне сучіство щось тпу "Ви всє тут толька язикамі малоть можітє, а в ріалє чтота сдєлать вам слабо". Звісно що на пропозицію потримати його за шию в реалі, воно відповіло в стилі: "ви вначалє с піратамі дагаварітєсь, да с мафієй мацковскай, а вот тагда і камнє уж".
 
От і подумалось, а чого ми (і це сучіство теж доречі) тут? Якщо ми не журналісти, ну робота в них така і не письменники, то чого ми тут товчемось? На подібного роду форумах?
 
Думаю все з тої самої опери. Тому що в реалі нам НІХТО  З  ВЛАДИ  ВИРІШИТИ  ЦІ  ПИТАННЯ  НЕ  ДАСТЬ. І потрапити в перелік тих хто вирішує такі питанням нам ніколи не вдасться. Ібо як сказав на плівках мельниченко хтось схожий на Януковича: "Ми па мажарітарнаму округу дажє абізьяну правєсті сможєм".
 
Отже як в анекдоті:
- папа, а мєдвєдь сгущьоннає малако будіт єсть?
- будіт та он будіт, та хто ж єму даст.
 

Тому і сидимо і пишемо:
1. Зайнятись бізнесом з нуля і не мати при цьому якихось знайомств КРИШІ, все одно що в калюжу перднути. А отримати стартовий капітал щось типу лотереї і всяких там конкурсів ми шукаємо таланти. В нас людей котрі початковий капітал створили своїм горбом одиниці та й то це дрібний бізнес.
2. пройти у владу ще менш реально.
3. щось змінити ще менш реально чим дві попередні позиції.
 

А оскільки навіть за Фрейдом людині хочеться якось себе проявити, то за відсутністю можливості реально змінити ситуацію, лишається лише віртуальний.
От же лишається тільки ВИПУСКАТИ  ПАРУ.
Але і це властям надто НІПРІЯТНА. патаму как ані врєдниє вєсчі пішут еті хахли, а нас дажє ніхвалят.
 

 
Наприклад на своїй останній роботі я майже рік взагалі в Інтернет не заходив. Адже працював, обіцяли перспективи, ЗП і все таке.
Але потім криза, застій і ЖОДНИХ переспектив, але є доступ в Інтернет, а влада безперервоно викидає на тебе відра лайна (інформаційного, законодавчого, іншого матеріального)................................
Слово [23.04.2010] | Переглядів: 1635
Мітки: #Янукович 

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати