для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Ізраїль як пріклад на котрий варто рівнятись


Ізраїль як пріклад на котрий варто рівнятись
Що таке Ізраїль?
маленька країна, на піску, без природних копалин, в оточенні ворогів. І не просто ворогів, а в оточенні ворогів котрі кажуть:  ТАКОЇ  ДЕРЖАВИ  БУТИ  НЕ  ПОВИНО.
 
І тим не менш Ізраїль живе і квітне.
 
Чим це пояснюється?
 
Якось перебуваючи в Тель-Авіві я спитав у місцевих про назву вулиці на котрій був розташований готель, на честь кого вона названа?
Мені пояснили, що то на честь Бен-Яхуда.
Мешканка була не надто патріотично налаштованою жидівкою, такий собі продукт совка котрий подавсь на історичну батьківщину, тож вона відповіла:
- Це один божевільний. Він з числа перших переселенців. Тут тоді майже ніхто не знав ІВРИТУ, то ж цей дядько купив своїм дітям кицю і собачку щоб їм було зким спілкуватись івритом.
 
І ОСЬ  ТАКИЙ  СПОДВИЖНИК  ОТРИМАВ  ЧЕСТЬ  В  НАЗВІ  ВУЛИЦІ. (Нам би так вшановувати своїх героїв)
 
Тобто на конкретному прикладі ми маємо саме НАЦІОНАЛІСТИЧНУ ДЕРЖАВНУ  ПОЛІТИКУ.
 
Звідки ж вона взялась? Хто головні творцці Ізраілю? Адже вони були всі переселенцями. Причому часто ПЕРШОЇ  ХВИЛІ.
Нація жидівська розрізнена ще більш чим українська. Таам різні вірування в межах іудаїзму (так як в нас в межах християнства), повно атеістів, мова іврит була фактично МЕРТОВОЮ, де вже казати про сучасну термінологію про котру в Україні зараз гавкають Сименоженко з Табачником намагаючись русифікувати процес навчання українців.Самі жиди різко різняться навіть по ЗОВНІШНОСТІ. Сефарди і Ашкеназі відрізняються приблизно так як українець і вірмен.В їх історії було багато такого що є і в нас. В нас був голодомор, в них холокост. І повірте коли нам кажуть, що українці вбивали українців і морили голодом, то і в лавах вермахту воювала не менше жидів чим українців. А жиди чекісти не церимонілись з іншими жидами так само як не церемонились з ними і українці чекісти більшовики.
Проблема мови в них теж стояла досить гостро: ідиш на котрому говорило переважно жидівство до заснування Ізраілю багато хто називав мовою вигнання. А іврит взагалі знала лише незначна купка равінів. І тим не менш ІВРИТ  НАРАЗІ  ЦЕ  ЖИВА  МОВА. Воскресла фактично з небуття.
І таких паралелей багато.
 
І тим не менш факт є факт: Ізраїль держава лідер. Україна пасе задніх.
Чому так?
А тому що там при владі люди з націоналістичним менталітетом. І так було від початку заснування держави. Тому в них так все і розвивається.
А хто творці нашої держави? Комуніст кравчук? Червоний деректор-партог Кучма? Мрійник банкір з більш менш національно-ліберальним (не націоналістичним) способом мислення, та й до того ж лінькуватий аж піпець. Ну і от хам уркаган, не українець і українофоб Янучар.
 
То чому ми дивуємось що в нас відбувається те що відбувається?
Все закономірно.
Не ростуть на вербі грущі і не могутнюють держави влада котрих ненавидить переважну більшисть населення держави.
Слово [23.04.2010] | Переглядів: 2674
Мітки: #Кравчук 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.2/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook