пароль
пам’ятати
[uk] ru

Романтичний період завершився


Романтичний період завершився

Все, що було досі в україноментальній частині України, можна назвати «романтичним періодом». Надії, сподівання, очікування .. А життя в тому романтизмі не розчинилося, випало в осад.
 
Не зворушила хазарів європейська перспектива. Їхні батьки і діди воювали з тією Ойропою на боці Росії, і поки Росія воює (на словах, звичайно) з Заходом, доти хазари не підуть у НАТУ. Доти бандерівці будуть їхніми ворогами. І хазари виявилися більш чисельними і більш згуртованими. От вам і «унікальна нація», от вам і «трипільська культура». Глечики ліпити вміє, пісень співати ще трохи вміє, а на державу будувати ні розуму, ні честі, ні вміння немає.
 
От якби не це мурло нації було у президентах, так ми б ого-го! Та нічого ви не ого-го .. Бо серед вас знайшлися безсмертні  Українські пінгвіни, які носилися з ним, як попи з хоругвями. А коли ця ганьба нації зізналася, що знайшла пінгвінів  на смітнику, то вони аж у оргазм всі попадали .. Будь-який справжній (а не шароварний) патріот при владі стане у них під підозрою, і саме з ним вони почнуть запеклу бійку. Вони не створені для державного будівництва, для державного успіху. Вони пихаті і світоглядно вузькі. Амінь.
 
Так шо виходить так, що владу перехопило ЗЗУ (зорганізоване злочинне угрупування), і все «обнулілось», аж до радянських часів (з поправкою на буржуазно-демократичний колорит), більшовики були такими ж бандитами. ЗЗУ буде очолювати, а народні самодіяльні колективи будуть приймати участь у всеукраїнських конкурсах співів і танків. В межах буржуазно-демократичного колориту ЗЗУївська влада буде осміюватись в народній творчості у клубах і будинках культури. Натомість на студії «Ім.Довженка» буде створено фільм «луганскіє казакі» про позитивні настрої в суспільстві.
 
Все стане таким обнульоним, що всі забудуть про політику, а на крайньому заході все частіше можне буде почути мови угорців, румунів, поляків ..  
Карт [23.04.2010] | Переглядів: 1472

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.3/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати