пароль
пам’ятати
[uk] ru

Знову "дележка на двох", або історія повторюється


Знову
Харківський «саміт» збурив бурю пристрастей в душах і серцях шанувальників «Лучезарного» " А наш-то каков молодец, страну спас, выбил дешевый газ, не то чта Юлька – вароффка, невыгодный контракт подписала, теперь наши крепкие хозяйстенники ( я б сказала, кріпкозаді) мучаются, бюджет из-за клятой Юльки скласть не могут. "
 
Усього три місяці помоталися в Белокаменную, потім в Харків змоталися і вуаля! Пакт Януковича – Медведева, розписаний провідниими каналами, як благо, що принесе в нашу країну російські інвестиції, підписано. Так от ти який, іноземний інвестор, про якого торочили синяки у своїй передвиборчій агітації!
 
Пакт, слово яке знайоме з глибин совкової історії, розшифроване ще на початку перебудови, несе на собі якесь недобре навантаження. Ще б пак, фашистській Німеччині довоєнних часів Сталін в особі Молотова простягнув руку дружби, а потім навчання в СРСР німецьких льотчиків, майбутніх бомбардувальників того самого СРСР, спільний парад радянських і німецьких військ, грабіжницький поділ Польщі.
 
Нічого не нагадує? Аналогії не напрошуються? Все дуже схоже і спільний парад намічається, тільки тоді двоє заклятих дружбанів ділили чуже, а тепер завдяки безвідповідальності і послужливості маріонетки вітчизняних власників заводів - пароходів, що так прагнуть дешевшого газу, під дерибан сусідньої імперії підставляють нашу власну землю. bad
pinocolada [23.04.2010] | Переглядів: 3861

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.2/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook