для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Коротенький висновок по газовим перемовинам.


Коротенький висновок по газовим перемовинам.
Банда Януковича, не дивлячись на всі старання по вилизуванню російської дупи, так і не змогла добитись зниження ціни на газ без здачі державних інтересів. Щоб отримати знижку на 30% для своїх олігархів, їм прийшлось порушити Конституцію, віддати частку майна Росії.І це мабуть ще не все.Це все мене знову переконало в тому, що не могла Юлька в 2007 році заключити кращий газовий договір без здачі державних інтересів і майна Росії. Вся газова агресія Росії завжди була направлена на знищення нашого суверенітету. Думаю, що не викликає сумніву те, що Росія завжди, в газових перемовинах, виставляла однакові умови.
І все верещання миздобулів (згідно визначення Антипроффа) про здачу інтересів держави Тимошенко в газових перемовинах є просто навмисною брехнею або, в крайньому випадку, недолугістю.
 
Я завжди задавася питанням: "Для чого мені особисто низька ціна на російський газ?" І не міг відповісти, оскільки всі політики стверджували, що для потреб населення досить українського газу. А чи повинно мене цікавити те, по якій ціні підприємства Ахметова та інших купляють газ? Ні не повинно!
Тепер, думаю, із зменшенням ціни на газ, процес модернізації енерговитратних підприємств суттєво уповільниться. А навіщо модернізувати те, що і так приносить хороший куш в кишеню олігархів. І це в першу чергу стосується експортоорієнтованого виробництва. До речі працівники цих підприємств повинні чітко розуміти, що ціна газу ніяк не вплине на їхні доходи. Оскільки, вони в любому випадку будуть отримувати мінімум можливого. Експортери не зацікавлені в добробуті наших громадян, бо їх продукція не споживається (або мало споживається)на внутрішньому ринку.
Висновок - нашу державу ПРдуни віддають виключно задля збагачення невеликої купки олігархів.
3d-alex [22.04.2010] | Переглядів: 2646

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.5/57

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook