пароль
пам’ятати
[uk] ru

Рецепт дешевшого газу


Рецепт дешевшого газу
Закінчився перший квартал. Уряд «реформаторів» три місяці годував нас обіцянками небувалого бюджету і неймовірним зниженням ціни на російський газ. Ще вчора Азаров жалівся, що ми тепер цілком залежимо від доброї волі Росії, хоч до суду звертайся. Ого, думаю, на моїх очах народжується державний муж, готовий обстоювати інтереси України. Ага, розбіглася, губу розкатала ( підкажіть адресу, де губозакаточні машинки продаються).
 
Як показали сьогоднішні переговори в Харкові ( хоч зустріч зі старшим брателлом була віч-на –віч) милість Росії виявилася безмежною. Ми вам, можливо, колись, «временами» 30 відсотків, та ще й невідомо, чи нам у новинах не брешуть, а ви нам не те що оренду продовжите, а взагалі на 25 років під військову базу  віддастеся, а далі хтозна, може і довіку. Сам Медведев підтвердив.А шо, нам  «ничего не жалко». Якщо ми вже Обамі щедрою рукою урану відсипали, то для матушки – Расеї і поготів нічого не шкода. От вам наша землиця, влаштовуйтеся, будьте, як удома на радість севастопольським бабусям на чолі з Вітренчихою та іншими п’ятоколонниками, які і досі не усвідомлюють, в якій країні опинилися.  
 
А наш, наш «кераманич» так поспішав на довгоочікувану зустріч, так кортеж летів, що машина «швидкої» з нього врізалася в таксі, загинула людина, дасвідчений водійhttp://news.yandex.ua/yandsearch?cl4url=rus.ruvr.ru%2F2010%2F04%2F21%2F6702603.html. А в денних новинах це повідомлення вже підкоректували, сказали, що після проїзду кортежу реанімобіль вилетів невідомо звідки. І хто правду каже, ви можете мені пояснити? Таки правильно писали на білбордах перед виборами, Україна для «людей». А ви, нікчемні комахи, не потрапляйте «людям» під ноги, пошкодуєте.
Devil
pinocolada [21.04.2010] | Переглядів: 2813

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook