для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

А ЩО В МІШКУ-2


А ЩО В МІШКУ-2
Продолжение, начало ЗДЕСЬ
 

Як відомо, в народі кажуть, що свистіти – не мішки носити. Однак, є в Україні місце, де не тільки, гм, свистять, а й носять мішки. Це Верховна Рада України. І шо там носять депутати? Розберемось детальніше:
 
Тарас Чорновіл - простий кропив'яний мішок і балонова сумка, пошита з прапора УРСР (сумка – то на запас, за старою галицькою звичкою). В мішку: шарік від підшипника (бляха, не встигли тоді у Франківську...), книжка З.Фрейда "Вступ до психоаналізу", Книжка "Піонери-герої" з закладкою на сторінці про Павлика Морозова (Мороз подарував), Дипломна робота з біологічного факультету ЛНУ (незакінчена), повідомлення про відчислення з Львівського університету через прогули, Повідомлення про зарахування в почесні професори Донецького національного універститету через великі наукові досягнення, чорні окуляри, парик, накладні вуса (на випадок, як треба би приїхати до Львова), довідка про усиновлення, підписана Януковичем В.Ф. і Янукович Людмилою. В балоновій сумці – зава на зміну прізвища з Чорновіл на Янукович, дуже пожмакана і надірвана, що видає великі душевні хвилювання і вагання людини... Примірник Універсалу національної єдності (офігєть! треба ще раз почитати, шо ж там не так?)
 
Ганна Герман - мішок від Луї Вітон, але без пуговиць і стразіків – де ж такий несмак носити? В мішку: синя косинка (Лариса Скорик подарувала, але хто ж таке носить на шиї?), 189 примірників книжки "Залізний хазяїн", всі примірники підписані персонально кожному члену фракції ПР, а Калашнікову – ні! Бо він не демократ і ганьбить собою фракцію! Вазелін (на всякий випадок),тональний крем (випадки бувають різні), путівник по Африці, свідоцтво про шлюб (фіг я йому дам розлучення!).
 
Петро Миколайович Симоненко, комуніст. Нє не так. КОМУНІСТ. І дуже принциповий. Він не принизиться, щоб носити мішки, бо ж зрозуміло – 3,14здіти – не мішки носити. А мистецтво повинне бути чисте. Той не комуніст, що буде носити мішки! Трудящіся не поймут. Тому носить авоську. В авосьці: ковбаса за 2,20. Де брав? В буфеті Верховної Ради! Якшо комунізм не можна збудувати для окремої країни – не дають врагі – то його можна збудувати для окремих людей! Чим і займаються. Крім ковбаси – партбілєт, томик Лєніна, Православний катехизм, рака у формі Мавзолєя з надписом Ленин і часточкою мощей Вождя, освячених Патріархом Московскім і Всея Русі товаріщем "Дроздовим". Карточки на знижки в ТЦ "Метроград", "Глобус", пара візиток бутіків модного одягу, вазелін (хотя давно і не надо, в принципі...), туш для очей.
 
Раїса Богатирьова - так як женщина солідна і красива (особливо в останній час), мішок носити не пасує, тому носить дамську сумочку від "Хьюго Босс і чорний кульок "Boss" (Стиль!). В кульку: "Книга о вкусной и здоровой пище", книжка Поля Брегга "Чудо голодания", стетоскоп (так остався... як пам'ять...), баночка з гліколевою кислотою, для гліколевого пілінга (ніхрена не помагає!!!), півлітрова кружка Есмарха (тоже ніхрена не помагає!!!), дві ампули "Боттоксу" (о! бомбова штука!!!), книжка "Залізний хазяїн" з дарчим надписом "Бажаю щастя! А.Герман" і припискою знизу -"Дура!", вазелін (друга потрібна штука після "Боттоксу"!), набір косметичних пробників від "Емвей", баночка "Клерасил-ультра" (тепер не тільки в Інтернеті прищів не видно!).
 
Л.М. Кравчук - як колишній зав. ідеологічним відділом ЦК КПУ, просто не здатний носити мішки! носить папку зі шкіри молодого дермантина (класика!). В папці: кишенькові шахи на магнітиках, чотири варіанти політреформи (Вітя Медведчук, "синок", сторінки перепутав, тепер така бадяга!!!... Ну не мудак!?), примірник Універсалу національної єдності (мощний креатів!), шарфік "Динамо Київ" (подрунок Суркіса), тенісна ракетка, вазелін (а раптом кому треба?), парасолька (так і не відомо науці дві речі – нахріна попу баян, а Кравчуку парасолька?).
 
Савік Шустер - стильний до кінчиків щетини на щоках. Як космополіт і громадянин світу живе по принципу "Omnia mea mecum porto" – "Все своє ношу з собою". Тому носить фібровий чемодан з окованими залізними кутами. В чемодані: смажена курка, завернута в промаслений аркуш "Кор'єрра дела Сера", підшивка газети "Наш футбол" за 1999 – 2005 роки, яку він намагався безуспішно продати італійцям. Футбольний м'яч з автографом Фабіо Каннаваро, футболка збірної України з номером 7 і надписом Shevchenko (футболку збірної Італії з N1 і написом Buffon завжди носить під сорочкою, замість майки). Здоровенна візитниця із нержавійки з найбільшою у світі колекцією візитних карток у ній. Довідник "Жовті сторінки України". Роздруківка секретного звіту ФБР зі списком членів "русской мафії", який майже повністю дублює "Жовті сторінки України". Журнал "Форбс" зі списком міліардерів (також треба викинути, бо по всіх позиціях "former USSR" дублює, секретний звіт ФБР зі списком членів "русской мафії"). Носить вазелін, щоб встановити контакт з українськими політиками (он ведь им зачем-то нужен, ведь так?), записну книжку де записані телефони – Вова (Кремль) – звонить после 2008 года!!!, Витя (Киев) – звонить в любое время суток!!! Юля (Киев) – сама звонит... Витя (Киев-Монако-Давос) – АВАНС!!!! И поговорить о представительських..., Анна Г.- не забіьть позвонить раз в неделю!!! Иначе обидится "Железніьй хозяин"...
 
Микола Томенко - шо тут вимахуватись? Не словом – а ділом! Мішок то й мішок, звичайний мішок... В мішку: пара ковзанів (тепер парламент поведу кататись! Жалко морозів нема...), березовий віник (в парламенті деколи гарячіше, як в парній!), сингл "Гринжолів" – "Разом нас багато", вазелін (всі носять, я шо гірший?), примірник Універсалу національної єдності (...лядь, ...здєц, вопше...опа!!!! А чо, може треба було підписати, а, мамка?!), примірник Закону про Опозицію (класний текст! Люблю хорошу літературу!). набір тенісних ракеток, правда з набору тільки одна штука (другу хтось с3,14здив, є підозра, шо Кравчук, але як докажеш? І нахріна йому парасолька?)
 
Інна Богословська - носить картіну,корзину, картонку і малєнькую собачонку (середній клас, інтілігенція, вопшем дама с положенієм, дама-положенєц!). На картіні зображений Валерій Хорошковський разривающій пасть Азарову. Собачка породи болонка, дурна, має кличку Жулька і пижжена хазяйкою каждодневно. В картонці: запасний шиньйон, накладна коса, примірник конституції України, оранжевий шарфік (лишився після пікетів на НЗФ), стара чекова книжка з одними корінцями і підписами Пінчука на них, помада, вазелін (ну пригодиться ж він колись, ну не може не пригодитись?!), примірник Універсалу національної єдності (самий класний гумористичний текст за останні 10 років!).
 
Кауров – русскій чєловєк должон носіть котомку, ну, на худой конец, – кузов, даби грузіть в нєго груздя. В котомкє: ісстіноправославний крєст з удобною ручкою, шоб можна було дать по головє тупим хахлам, іконка "Путін нерукотворний попірающій ножки Буша", бутилка з-під Боржомі куди налитий квас, карта Єдіной і нєдєлімой Россії куда включена Аляска, Каліфорнія, Афганістан, Бангладеш, коса Тузла, Польща по Берлін і Приднєстров'є аж по Салоніки. Примірник книжки "України не Росія" Л.Д.Кучма – помітками на полях – "Х.ня!" і "Ти смотрі какой мудак!!!", вазелін, бо в любий момент може приїхати Затулін, чугунна плита з пам'ятника воінам УПА в Харкові (пущай іщуть, сукі!)
Канаріс [14.09.2007] | Переглядів: 6586

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.3/5

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook