для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

дурдом - дайджест №9


дурдом - дайджест №9
Уряд України звернувся до ДАІ з пропозицією про надання кредиту на умовах «стендбай». За попередніми висновками, єдиною світовою фінансовою структурою, яка спроможна надати стабілізаційний кредит для порятунку економіки країни, є ДАІ України.
Державтоінспекція висунула ряд вимог до України, виконання яких уможливлює отримання кредиту Національним Банком України. Серед основних:
1. Зміни у законодавстві країни, які дадуть змогу перейти на ринкові відносини і лібералізувати ціни на дорогах;
2. Невтручання держави у економічну діяльність ДАІ.
Станом на 17 листопада 2008 року обидві вимоги ДАІ Україною виконано.
 

Стартували уже традиційні спортивні ігри «Всеукраїнська Спікеріада». У програмі змагань: обіцянки на коротку дистанцію, лінг-реслінг (боротьба на язиках), занос грошей на швидкість, кидок у кулуарах.
 
НБУ заявив про ліквідацію загрози курсу гривні на валютному ринку України. «Нема ринку- нема загрози», - відзначив один з заступників Голови НБУ.  
 
Валерій Коновалюк планує відкрити перший в Україні відеосалон в стінах Верховної Ради. Репертуар салону – порнографічні фільми та фільми, що пропагують насильство. В.Коновалюк упевнений, що в демократичній державі не повинно бути заборон для громадян, які визначають, що  і де їм дивитися. Всі фільми російського виробництва, які допомагають глядачам бути в руслі Великої Братської Загальної Православної Культури.
 
У продуктових крамницях, згідно з рішенням уряду, стабілізовано ціни. Практично, можна вважати, що кризу та інфляційні процеси подолано. Ось уже кілька тижнів ціни не збільшуються. Магазинами введено цікаве нововведення – комісійні за покупку. За можливість покупки товару, покупець доплачує ще 3-4% від ціни товару. Комісійні постійно зростають. Ідея стабілізації цін запозичена урядом в НБУ, ідея використання комісійних за покупку продавцями запозичена в комерційних банків, які операції купівлі-продажу валюти супроводжують подібними комісійними.
Канаріс [18.11.2008] | Переглядів: 5170

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.7/5

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook