пароль
пам’ятати
[uk] ru

Курочка.


Курочка.
    Навіяне статтею ''А чего пугаться?'' Врача ''commisarjewski''...
Короткий зміст попередніх серій: ''И вообще… Хватит сравнивать нашу экономику с пропастью! Никакая это уже не пропасть, хотя еще и не скатерть-самобранка. Наша экономика сейчас - курица.''
   Ну, курочка це ще нічого, головне щоб була несучка, чи не сучка.... а ладно, головне, щоб була. І щоб яйка розкладала у всі 25 кошичків, щоб усі могли засвідчити, що наша несучка - зовсім вже й не сучка..... А ще щоб зазнавала регулярного ''пєтухового топтанія'', бо без цього і не сучка стане як... І щоб топтали всі ''согласно очереди'',  а не Донецк, Донецк, потім знову Донецк, Донецк замість Харкова.... О! От і черга до Донецка прийшла, бо почне наша годувальниця нелегкої поведінки,  видавати ''на гора'' угольки, а не яйки (знаю, ''яйки''  не правильно, але так краще підійшло). Але найважливіше, щоб було усе Тіп-Топ, тіп-топтати повинні національні (Українські) півники, бо як прийде ''ТОПТИШКА'' з сусіднього курятника, то залишаться нам лише ''лапки Буша''. А ще іі потрібно час від часу підгодовувати, щоб в кінці року,  ми з гордістю заявили, що наша кормилиця ''каждому дала по яйцу'', комусь по золотому, а комусь по правому, чи по лівому (в залежності від політ. орієнтації).
P.S. Може хто не зрозумів, то ''топтати'',  в нашім селі кличуть сласну процесію тілесного зближення населення курятника , заради продовольчої підпримки ''курятнико-імущих''.
Бажаю всім зберегти свої я...я в ''целости и сохранности''.
CYM_SV [10.04.2010] | Переглядів: 1302

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.2/22

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати