для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Освятили яєчко після Христова дня, або вот вам весть благая, дурники


Освятили яєчко після Христова дня, або вот вам весть благая, дурники
Казав «намедни» Хімік, що я зарано рішення Про...пардон, конституційного судилища передрікаю. Хоч надія ( це я так типу жартую)у всіх була на «торжество несправедливості».Це ж треба, як закрутили! Оскільки юридичні обставини змінилися, ми наше дишло сьогодні в бік Банкової повернемо.
 
Почули ж бо молитву їх самого. Бога, мовляв, молю за спра...даруйте, за «правильне» рішення. Це які ж юридичні обставини? Спершу ВР шляхом змови «антинародной группировки» ( згадалося - антипартийной Маленкова, Кагановича, Молотова и примкнувшего к ним Шепилова)  та «примкнувших» до них тарбаганчиків в антиконституційний спосіб змінила регламент ВР ( простою більшістю), а потім до КС звернулася.
 
«Ми тут рецептуру порушили, у борщ гівенця підкинули, а ви, ж, дорогенькі непідкупні наші ( а хто Вас за хапальний орган схопить, того ми за вухо у ГПУ ) освятіть наше яєчко, тьху, рецептик, винесіть ухвалу, що та субстанція насправді бурячок солодкий.» І освятили, і ухвалилили і Колишнім Основним Законом підтерлися. Їй-Бо, краще б жили ми без Конституції, яка стараннями самопроголошеної еліти давно на фіговий листок для прикриття діянь бандократії, чи клептократії, як її ніжніше називають, обернулася.
 
«Ми проти корупції, ми «восстановим эту несправедливость» (щодо несправедливсті, то її точно відновили і відновлення успішно триває), «ми за об’єднання країни». Ага, а ми вже й повірили. Яскравий приклад – арешт протестантів проти провокації в Українському домі. Так, історичну правду треба відновлювати, але робити це симетрично, хочете історичні факти народу відкрити – робіть це добросовісно, покажіть повну картину.
 
Мені сподобалося, як аргументовано розмовляв з репортерами професор історії – він показував список загиблих, де проти кожного прізвища було позначено, від чиєї руки людина загинула. Подайте історичні документи, а не тенденційно підібрані ілюстрації ( нехай загиблі покояться з миром, а живі не топчуться на їхній пам’яті).
 
Але де там! Під тріскотню милих вуху лохторату гасел і плескіт владного «одобрямса» штурмові загони новітньої ради старійшин (але далеко не «почтенных» аксакалів) шустро орудують лопатами, прагнучи якнайшвидше закопати «хиренну волю» для побудови такої жаданої «стабільності».
 
Однак їм би не завадило час від часу озиратися в бік деяких інших країн, народ яких не витримав знущань, вирвав лопати з рук своїх «землекопів», що в пошуках скарбів в кишенях народу «страх потеряли».
 
А поки що, усім нам «благая весть» від конституційних «апостолів». П(політична) Проституція таки в законі!
pinocolada [09.04.2010] | Переглядів: 3178

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.8/47

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook