для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест №8


Дурдом-дайджест №8
Дурдом – дайджест №8
 
Політика:
 
У Сенаті США ініційовано розгляд поправки Еника-Беника  - сенаторів від штату Іллінойз та Оклагома, яка спрямована на обмеження економічних відносин з країнами східної Європи, де представництво у владі африканців та інших кольорових,  є непропорційно малим. Згідно цієї поправки, поки права расових меншин будуть утискатися, США рекомендує своїм союзникам у ЄС зменшити таким країнам квоти на імпорт соняшникової олії, молокопродуктів та сталепрокатної продукції.
 
У Верховну Раду Урядом та Президентом подано законопроект про невідкладні антикризові заходи. У ньому пропонується створити Держаний Комітет по Боротьбі з Доходами Громадян, який ефективно боротиметься з основною причиною кризи – споживацькою психологією, а також покликаний створити нові мотиваційні моделі для українців, де психологія надмірного споживання повинна поступитись місцем високим загальнолюдським ідеалам і цілям.
До Наглядової Ради ДКБДГ увійшли провідні меценати та філантропи – В.Пінчук, Р.Ахметов, Б.Губський та ін. На відкритті приміщення Комітету, кущ калини посадив Президент України В.А.Ющенко. Про високі цілі і благородне покликання у розбудові Держави та достатку її громадян, сказала Ю.В.Тимошенко на церемонії складання присяги службовцями Коміттету. З такої визначної нагоди,  Прем’єр-міністр України Ю.В.Тимошенко була нагороджена Президентом іменною лопатою з занесеням над головою.  
 
Голова Національного Банку України заявив, що курс долара щодо гривні до нового року буде не менше 6 гривень за долар. Голова Ради НБУ П.О. Порошенко сказав, що НБУ не планує стабілізувати курс гривні за допомогою золото-валютних резервів. Обидва чиновники висловили своє здивування тим фактом, що курс долара щодо гривні виріс до 7 гривень за долар. На їх думку, у такому обвалі гривні винні журналісти, які поширюють панічні заяви деяких високопосадовців з НБУ.
 

Економіка
 
З метою порятунку гірничо-металургійного комплексу України, Кабінет міністрів передав країну під тимчасове управління директорів основних підприємств ГМК.
 
З метою запобігання епідеміям та знешкодження потенційної небезпеки для здоров’я громадян, уряд заборонив імпорт вживаного одягу та іншого «секонд-хенду». Водночас повідомляється, що вакцина, надана ВОЗ для вакцинації українських дітей, не буде перевірятися Міністерством охорони здоров’я і є абсолютно не шкідливою. Неодноразові випадки смерті дітей від вакцини не доводять її шкоду здоров'ю громадян, а відсутність будь-яких захворювань від використання «секонд-хенду» не зменшує потенційну загрозу від нього.
 
Мністерством фінансів України спільно з НБУ проведено конкурс на кращий твір серед учнів молодших класів загальноосвітніх шкіл на тему «Як би я освоїв кредит МВФ». Перемогу здобув твір учня елітної футбольної гімназії з поглибленим вивченням  алфавіту Льоні Бамбули. Твір закінчується словами «…відкат не менше 25%». Найближчому конкуренту Льоні – Віталіку Цьомкалу до перемоги забракло 5%.
 
У порядку посилення заходів по боротьбі з кризою, КМУ подав зміни до «Закону про заставу», в яких передбачив право банків забирати майно клієнтів навіть при відсутності у них заборгованості по кредитах.
Канаріс [11.11.2008] | Переглядів: 3798

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/7

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook