для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вася Волга - побєдітєль корупції


Вася Волга - побєдітєль корупції
          
              Недавно прочитав новину, на яку нажаль адекватно не відреагували ЗМІ.  
          
           06 квітня, на прес-конференції, Голова Держфінпослуг Волга висловив епохальну пропозицію про можливість відрахування страховими компаніями 0,1% зібраних валових премій на фінансування діяльності регулятора. Дані кошти за словами Волги повинні будуть піти на заробітну плату працівникам Держфінпослуг, оскільки на даний час заробітна плата в рядових працівників складає всього-навсього 1500-1700 гривень. Такі дії на його думку зменшать корупцію в його відомстві і в цьому, в першу чергу, зацікавлений сам фінансовий ринок.
 
           Ну, що тут сказати, соціалізм про який говорили Карл Маркс, Фрідріх Енгельс та інші стовпи рівноправності нарешті скоро буде в окремо взятій державній канторі, про що ще зовсім донедавна і не мріяли ліві сили в Україні. Незрозуміло тільки чому такий „подарунок” хочуть зробити тільки страховикам, адже Держфінпослуг регулює діяльність також і кредитних спілок, ломбардів, недержавних пенсійних фондів та інших фінансових компаній. Видно, на їх щастя, ще як то кажеться, не доробились. Хоча це можливо буде плата страховиків за подальше мовчання регулятора щодо дій багатьох компаній по не виплаті страхових відшкодувань клієнтам, яким все далі тяжче отримати кошти після настання страхових випадків, бо страховики всіма законними і незаконними методами затягують або ж взагалі не виплачують страхові відшкодування.
 
           Після висловлення такої прогресивної ідеї державним службовцем Волгою, я не можу зрозуміти одного, навіщо Міністр юстиції Лавринович почав щось говорити про розроблення його відомством нового пакета антикорупційних заходів. Він що, не дивиться і не слухає прес-конференції серйозних людей? Все ж так просто, зібрав грошові кошти з бізнесу (бо він, як вже було зазначено Волгою, в тому сам зацікавлений), розподілив між міністерствами і відомствами, всім чиновникам збільшив заробітну плату - і все, корупції практично немає! І не в окремому взятому відомстві, а в цілій Державі!  Це ж мрія всіх часів і народів здолати гідру корупції!
 
          От зараз багато говорять і збирають підписи для зняття з посади Табачника. Не тим займаєтесь шановні. Пропоную збирати підписи на підтримку призначення Волги Міністром юстиції України -  Керівником антикорупційного комітету України. Не більше і не менше...
            От тоді точно - всьо буде чьотко з корупцією...
© naxerman [08.04.2010] | Переглядів: 4428
Мітки: #Волга 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.5/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook