для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

«ЛЮБІ ДРУЗІ -- ВИ Є БИДЛО!» или история одного разводилова


«ЛЮБІ ДРУЗІ  --  ВИ Є БИДЛО!»  или история одного разводилова
Братва!  Купите кирпич!  
Нулёвый!
С прибамбасами!
Фаршу – выше крыши!  
И самое главное – последнее слово  в науке и технике!
 
Кароче  – тут такое дело – раскопал я в законах один прикол
Оказывается то шо называется КОМПЬЮТЕРНЫМ ПИРАТСТВОМ и за шо вашего брата иногда ловють менты – типа торговля нелицензионными дисками – ВСЕ ЕТА  ПОЛНОЕ  ФУФЛО!!!!
Разводят вашего брата на незнании законов а потом ещё и лапшу науши вешают и штрафы безбожные выставляют!
 
Стоп! Все по-порядку.  
Расскажу с самого начала – а тама кумекайте сами……
Сидим мы как-то с дружбаном, по-пивасику малость….  
А он и гутарит – «денег блин за свет выставили – мама-не-горюй! Шо делать?»
«Привет! – отвечаю – тыж голова! Два уха!
Вечный двигатель разработал!  ….. а с какимто счетчикам липиздричиста справица не магёш! – ни паверю!»
Пивасик допили а он и выдает:
- «Ты потруси сутреца документы-законы почему население не платить за реактивную электроэнергию а я назавтря выдам идейку как за свет не платить … ну или платить в пять крат меньше»
Сутреца как и договорились я нашел нужные законы распечатал и к дружбану.
Кароче – выдает – разработал устройство  «преобразователь реактивной электроэнергии в активную  для бытового пользования» –  блин выговорить за один  раз мона тока на одном выдохе апасля опрокидывания рюмахи спирту!
Хитрость следующая – население платит за потребление активной электроэнергии
На счетчике так прямо и сказано – счетчик активной электроэнергии.
А вот за реактивку – население не платить!!!!
Вот этот закон и нужон ему был – шо я ему и принес в довесок к двум бутылкам пивасика…….
Ну шо – купили бухла и у местных алканавтов выменяли два старых телевизора на запчасти и апасля долгой и ой какой нудной работы сбацали данную шилизяку.
Кстати – с ентим железяком он даже на ICTV в новостях засвитился…
Покумекали с бумагами оформили в Держ.. как он там… – кароче получил он у державы охранную грамоту.
 
Но тут получился полный фуфел!!!
Када начали оформлять заявку на изобретение нарвались на очень интересную статью в законе про патенты.
Оказываица шо любой КАЗЕЛ – иначе не скажешь! – может без ведома авторов шлепать на своем конвейере  чужую разработку и неплатить патентовладельцу ни  копеечки!!!
О  ГНИДЫ! как закон закрутили!
Вобщем процесс патентования ён пока притормозил……
Сам закон принят давно – в 1993 году – еще при Кравчуке - Кучме, но идея его очень с дальними перспективами - все шо бы ни создавалось на Украине – может быть украдено и в наглую БЕСПЛАТНО использоваться во всем мире!
 
Но!!!  Как всида есть маленькое но очинь противное –  НО!!!
Как у любой медали есть две стороны так и у ентага закона тож есть и плохое и хорошее:
1) лицевая – все что может быть украдено у изобретателей Украины и бесплатно использоваться всем миром…  
2) обратная – все что сделано в мире можно СОВЕРШЕННО БЕСПЛАТНО использовать в Украине и посылать всех иностранных изобретателей «на-хххххххх...» - изучать законодательство Украины и забыть о получениях изобретательских гонораров от нашей братвы  ;-) .
  
Вот и получаеца шо на седняшний день использование ЛЮБОЙ продукции «Микрасофта» «ОРАКЛЕ»  «Адоба» и прочих аналогичных…   вплоть до «СОНИ- пикчерс»  в "пиратском исполнении" - РАЗРЕШЕНО ЗАКОНОМ!!!!
Любое копирование любых программ   или музона-кинохи с последущей торговлей есть ЗАКОННАЯ ФОРМА БИЗНЕСА – смело торгуйте и посылайте всех у Верховную Зраду – пуща тама права качають!!!
В октябре 2009 фирма "Adobe Systems" попыталась повыпендриваться на телевидении что «оне борються с пиратством!!!» и им помогает «шарашкина контора» под названием BSA. Этих пацанофф – «бса-шникофф» я понимаю. Им нуна изобразить видимость хотькакойта деяльности – чтобы зрЯплату платили…
А то шо на их имитацию работы списываютца и разворовываются сотни миллионов дуляров и еврейчикофф содранных у добропорядочных налогоплательщикофф  Эуропы, Америки и прочего мира – ну каво ета кусаица!.....
Шоб небыло тра-ля-ля  я сам лично звонил и в офис Микрасофта и в кантору BSA
Везде мине дали понять шо ети канторы как раз и не настаивают на ликвидации даннага закона – сами ворують….причем покрупному!
 
Так шо – братва!
Первое –  ВСЯ НЕЛИЦЕНЗИОНКА РАЗРЕШЕНА ЗАКОНОМ!!!
И второя – прибор для халявной электроэнергии тож разрешен законом.
Панятна – шоб небыло базара выдаю:
 
1).  ЗАКОН РАЗРЕШАЮЩИЙ НЕЛИЦЕНЗИОНКУ
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про охорону прав на винаходи і корисні моделі від 15.12.1993 № 3687-XII
Документ 3687-12, остання редакція від 25.06.2003 на підставі 850-15, чинний
 
Стаття 30. Примусове відчуження прав на винахід (корисну модель)  
  1. Якщо винахід (корисна модель), крім секретного винаходу (корисної моделі), не використовується або недостатньо використовується в Україні протягом трьох років починаючи від дати публікації відомостей про видачу патенту або від дати, коли використання винаходу (корисної моделі) було припинено, то будь-яка особа, яка має бажання і виявляє готовність використовувати винахід (корисну модель), у разі відмови власника прав від укладання ліцензійного договору може звернутися до суду із заявою про надання їй дозволу на використання винаходу (корисної моделі). ( Абзац перший частини першої статті 30 із змінами, внесеними згідно із Законом N 850-IV (850-15 ) від 22.05.2003 )  
  Якщо власник патенту не доведе, що факт невикористання винаходу (корисної моделі) зумовлений поважними причинами, суд виносить рішення про надання дозволу заінтересованій особі на використання винаходу (корисної моделі) з визначенням обсягу його використання, строку дії дозволу, розміру та порядку виплати винагороди власнику патенту. При цьому право власника патенту надавати дозволи на використання винаходу (корисної моделі) не обмежується. ( Абзац другий частини першої статті 30 із змінами, внесеними згідно із Законом N 850-IV (850-15) від 22.05.2003 )  
  2. Власник патенту зобов'язаний дати дозвіл (видати ліцензію) на використання винаходу (корисної моделі) власнику пізніше виданого патенту, якщо винахід (корисна модель) останнього призначений для досягнення іншої мети або має значні техніко-економічні переваги і не може використовуватися без порушення прав власника раніше виданого патенту. Дозвіл дається в обсязі, необхідному для використання винаходу (корисної моделі) власником пізніше виданого патенту. При цьому власник раніше виданого патенту має право отримати ліцензію на прийнятних умовах для використання винаходу (корисної моделі), що охороняється пізніше виданим патентом.  
  3. З метою забезпечення здоров'я населення, екологічної безпеки та інших інтересів суспільства Кабінет Міністрів України може дозволити використання запатентованого винаходу (корисної моделі) визначеній ним особі без згоди власника патенту (деклараційного патенту) у разі його безпідставної відмови у видачі ліцензії на використання винаходу (корисної моделі).  
  При цьому:  
  1) дозвіл на таке використання надається виходячи з конкретних обставин;  
  2) обсяг і тривалість такого використання визначаються метою наданого дозволу, і у випадку напівпровідникової технології воно має бути лише некомерційним використанням органами державної влади чи виправленням антиконкурентної практики за рішенням відповідного органу державної влади;  
  3) дозвіл на таке використання не позбавляє власника патенту права надавати дозволи на використання винаходу (корисної моделі);  
  4) право на таке використання не передається, крім випадку, коли воно передається разом з тією частиною підприємства чи ділової практики, в якій здійснюється це використання;  
  5) використання дозволяється переважно для забезпечення потреб внутрішнього ринку;  
  6) про надання дозволу на використання винаходу (корисної моделі) власнику патенту надсилається повідомлення одразу, як це стане практично можливим;  
  7) дозвіл на використання відміняється, якщо перестають існувати обставини, через які його видано;  
  8) власнику патенту сплачується адекватна компенсація відповідно до економічної цінності винаходу (корисної моделі).  
  Рішення Кабінету Міністрів України про надання дозволу на використання винаходу (корисної моделі), строк і умови його надання, відміну дозволу на використання, розмір та порядок виплати винагороди власнику патенту можуть бути оскаржені в судовому порядку.
( Частина третя статті 30 в редакції Закону N 850-IV ( 850-15 ) від 22.05.2003 )  
  4. Власник патенту (деклараційного патенту) на секретний винахід чи деклараційного патенту на секретну корисну модель може видати ліцензію на використання його винаходу (корисної моделі) тільки особі, що має дозвіл доступу до цього винаходу (корисної моделі) від Державного експерта.  
  Якщо зазначена особа не може досягти із власником такого патенту згоди щодо видачі ліцензії, Кабінет Міністрів України має право дозволити їй використання секретного винаходу (корисної моделі) відповідно до частини третьої цієї статті. ( Абзац другий частини четвертої статті 30 в редакції Закону N 850-IV ( 850-15 ) від 22.05.2003 )  
  5. Спори щодо умов видачі ліцензій і виплати компенсацій та їх розміру вирішуються у судовому порядку.
 
2). ЗАКОН ПРО ХАЛЯВНОЕ ЭЛЕКТРИССТВА:
Про затвердження Методики обчислення плати за перетікання реактивної електроенергії
            МІНІСТЕРСТВО ПАЛИВА ТА ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ
                            Н А К А З
N 19 від 17.01.2002                  Зареєстровано в Міністерстві
                 м.Київ                           юстиції України
                                                    1 лютого 2002 р.
                                                      за N 93/6381
 
          Про затвердження Методики обчислення плати за
              перетікання реактивної електроенергії
      З метою   подальшого   впорядкування    взаємовідносин    між електропередавальними  організаціями і споживачами щодо перетікань реактивної  електроенергії,  відповідно  до  Закону  України  "Про електроенергетику" ( 575/97-ВР ),  Правил користування електричною енергією, затверджених постановою Національної комісії регулювання електроенергетики України  від  31.07.96  N  28  (  z0417-96  )  і зареєстрованих у  Міністерстві   юстиції   України   02.08.96   за N 417/1442,  та  Положення  про  Міністерство палива та енергетики України, затвердженого Указом Президента  України  від  14.04.2000 N 598/2000 ( 598/2000 ),
Н А К А З У Ю:
=============
3. ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ РОЗРАХУНКІВ ЗА ПЕРЕТІКАННЯ РЕАКТИВНОЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ
     3.1. Розрахунки  за  перетікання  реактивної електроенергії з мережі електропередавальної  організації  та  за  генерацію  в  її мережу згідно з відповідними додатками до Договорів, передбаченими Правилами   користування   електричною   енергією,   затвердженими постановою   Національної  комісії  регулювання  електроенергетики України від  31.07.96  N  28  (  z0417-96  )  та зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 02.08.96 за N 417/1442,  здійснюються з   усіма   споживачами   (КРІМ   НАСЕЛЕННЯ),  які  мають  сумарне середньомісячне  споживання  активної  електроенергії   за   всіма точками обліку на одній площадці 5000 кВт х год. та більше.
     Площадками називаються  територіально  відокремлені (розташовані  за  різними  адресами)  об'єкти   споживача   (цехи, підрозділи тощо), які не мають внутрішніх електричних зв'язків між собою.
--------------------------
 
Так шо – Братва!  
Купите кирпич!  
Нулёвый!
С прибамбасами!
Фаршу – выше крыши!  
И самое главное – последнее слово  в науке и технике!
Причем  разрешенное законом!
Пока кирпич в единственном экземпляре!
Если  сделаим  пару десяткофф на продаж – для поддержки штанофф и на пивасик – сделка атпадаит! –  патамушо китаезы уже хатять пару образцов для копирования и произвоцтва в Китае с последущей поставкой в УРкаину
====
отакия мы брАтаны-фулюганы    drinks
фулюган [06.04.2010] | Переглядів: 6460
Мітки: #Янукович  #Кучма 

2 3 4 5
 Рейтинг: 39.9/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook