пароль
пам’ятати
[uk] ru

Цушко: "Чур, я в домике!"


Цушко:
На мордах наших больных спокойствие, на "бигмордах" городов - благополучие, у кого наступившее, а у кого неминуемо наступящее, как только мы за них проголосуем.
Социалистическая "бигморда" Цушко гласит: "количество преступлений снизилось на 20%"
 
Мы выяснили на чем основывается такое покращення життя: преступления, совершенные во время отпуска Цушко, не считаются! Цушко в это время впадает в детство и применяет универсальную форму спасения: "Я в домике!".
 
Видимо в этом году Цушко был в отпуске почти два с половиной месяца (12*20%=2,4). Время он зря не терял - как мы уже сообщали, он не только скрывался за границей от преступников , но и поломал баню.
 
С целью снижения преступности до нуля, рекомендуем больному скоропостижно уйти в отпуск и не возвращаться вааще.

"Влітку цього року в аеропорту "Бориспіль" пасажири міжнародного рейсу помітили, що в одного з чоловіків із собою бойовий пістолет. Пасажири повідомили стюардесі й капітанові корабля, і завдяки їх зусиллям зброю вдалася вилучити.
Чоловіком, що пройшов на борт без контролю на авіаційну безпеку, виявився народний депутат Сергій Ківалов, він мав із собою нагородний пістолет, заявив в.о. глави СБУ.
Наливайченко вимагає розслідування цієї справи міністерством внутрішніх справ і міністерством транспорту, що несуть відповідальність за безпеку в аеропортах.
Разом з тим, присутній у студії міністр внутрішніх справ Василь Цушко у відповідь на заяву Наливайченка сказав: "Нічого не знаю, я у відпустці".
 
http://www.pravda.com.ua/news/2007/9/8/63670.htm
newsmaker [08.09.2007] | Переглядів: 2959
Мітки: #Цушко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.3/2

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook