пароль
пам’ятати
[uk] ru

Чи нам дійсно туди?


Чи нам дійсно туди?
Хотів додати коментар до статті "Евроценности", забракло символів, а отже...
Чи не занадто це: "Могут не хотеть полные дебилы"... З таким підходом нам не в Європу, а в пропилежний бік... Не розумію про яку Європу йдеться... Географічно ми вже там, фінансово-економічно - ми там на...р нікому не потрібні, а коли доростемо до рівня потрібності то на...р нам та Європа. Чому ми постійно хочемо кудись вступити, як в народі говорять:"Як не в гімно то в Красну армію". З колгоспу "СРСР" в колгосп "Euro Union". А може питання поставити по іншому... Чи хочемо ми життя, щоб не потрібно було кудись вcтупати? Вступають слабі, заради обслуговування сильних - які приймають. Згадайте як Німеччина відреагувага на проблеми Греції... Маєте фінансові проблеми - продавайте острови... Для того, щоб продати частину своєї території не обов`язково бути в EU.
На мою суб`єктивну думку країни Східної Європи (Чехія, Польща, Словенія......... і Україна в тому числі) років за 15 будуть в кращому становищ,і бо потенціал і прагнення розвитку більші.
І  про Європейські цінності. Це не свобода, коли мож на ходити по вулиці з на-пів голим задом. Чому Європу і не лише присадили на пластикові картки? Бо це зручно? Ні. Щоб зробити людей залежними. Банки продають інформацію про твої витрати і страхові компанії піднімають ціни, бо знають скільки ти п`єш, куриш і як харчуєшся, через GPS-новігатори прослідковують як, коли і куди ти іздиш. У великих містах вільше 60% перебування на вулиці, ти на відео камерах. І будьте певні , вся ця  інформація здебільшого використовується щоб здерти з тебе грошики. А найменш захищеним є БІЛИЙ мужчина. Зараз саме для них... Спробуй вступити в конфлікт з представником нац. меншин, людиною не білої раси (нічого спільного з расизмом), не хрестиянином, жінкою, або зневажливо поставтесь до сусідського цуцика, який мочиться вам на штіблєти. 8 до10, до вироку вам додадуть расизм, релігійну зневагу, ксенофобію, антисимізм, менависть до жінок і тварин. Тобто сиди як г...но в траві і не рипайся. Я не проти демократії, прав і свобод але подекуди це вже на межі з маразмом. Я впевнений ми до цього прийдемо, але може не лізти по перед батька в Європу де ми будемо змушені жити за їхніми законами які наразі не підходять нам ні ментально, ні культурно ні історично.
Можливо я десь заганяюсь, бо є сотні хороших речей у них, яких немає у нас і які ми можемо перейняти, але не лягати під чужі цінності.
Думаю аж занадто як для коментаря.
P.S. Цінуймо і розвиваймо те що маємо, щоб не втратити і не шкодувати...
CYM_SV [02.04.2010] | Переглядів: 1392

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.0/32

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати