для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест№7


Дурдом-дайджест№7
Політика
 
В.А.Ющенка висунуто на здобуття Нобелівської премії у галузі біології за фундаментальну працю «Розмноження судів поділом».
 
Ю.В.Тимошенко запропонувала Секретаріату Президента придумати ще якісь ультиматуми, погодившись з якими, вона могла б розраховувати на відкладення виборів.
 
РНБО України відсторонило Кабмін від  вироблення заходів, пов’язаних з подоланням світової фінансової кризи. «Не потрібні економісти в тому становищі, в якому зараз знаходиться наша економіка. В РНБО є спеціалісти, які професійніше можуть зарадити у даній ситуації.» - заявила Секретар РНБО Р.Богатирьова, гінеколог за професією.
 
Ю.В.Тимошенко згодна більше ніколи в житті  не брати літак без дозволу, якщо В.А.Ющенко відмінить вибори.
 
В.А.Ющенко розпустив Міжнародний трибунал в Гаазі. І знову утворив його своїм Указом. «Певна політична інерційність, вона характерна сильним рішенням і сильним лідерам – важко зупинитися, коли невтримно несе пасіонарна харизматичність, що характерно для такого лідера, яким і є Президент» - так прокоментував ці Укази директор Інституту глобальних досліджень В.Карасьов.
 
Ю.В.Тимошенко згодна обстригти косу, якщо Президент скасує Указ про розпуск ВР.
 
В.А. Ющенко призупинив дію Указу про припинення повноважень Верховної Ради. Ю.В. Тимошенко призупинила депутатів, які заважали здійснювати повноваження Верховній Раді.
 
В.Ф.Янукович висловився за заборону викладання у шкільному курсі алфавіту. "Ето просто іздєватєльство!", - сказав Віктор Федорович. "Дєті пріходят домой, плачут. Оні нє понімают... Даже малєнькіє дєті із русскоязичних рєгіонав нє понімают нафіга ім алфавіт, єслі рядом єсть шахта, кабак і тюрьма но нєту бібліатєкі? Оні нє хотят ідті в школу! І такіх прімєров масса!"  Віктор Федорович додав, що без знання алфавіту можна прекрасно прожити. Також він висловився проти дубляжу субтитрами фільмів у кінотеатрах. «Ето же посмешіщє, когда ми смотрім шедеври кіно, но із-за етіх вот букавок внізу екрана іх смотрєть нєвазможна!»
 

Економіка:
 
Після введення заборони на дострокову видачу депозитів та обмеження кредитування комерційним банкам України, НБУ попросив про введення мораторію на виступи політиків. Згідно з даними експертів НБУ, такий захід міг би бути значно дієвішим за всі інші, спрямовані на стабілізацію кредитно-банківської системи України.
 
Провідними міжнародними експертами з економічних питань встановлено, що якби трансляція виступів українських політиків у програмі Шустер-live здійснювалась на Швейцарію, то вона оголосила б дефолт протягом двох тижнів.  Згідно з розрахунками, економіка Швейцарії може витримати або десятирічну стагнацію з переходом у рецесію або десятихвилинну промову Ганни Герман з переходом в депресію.
 

Культура.
 
Бенефісом закінчився дебют Інни Богословської в якості ведучої програми «Свобода» на телеканалі  «Інтер».
Канаріс [21.10.2008] | Переглядів: 4308

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.9/6

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook