пароль
пам’ятати
[uk] ru

Юлясука


Юлясука
Що ж, слідкуючи за перебігом подій та настроями різного народу можу сказати тільки одне: змінюватись може багато що, але константою всіх державних та недержавних мужів та дам нашої типа держави буде один коротенькій слоган: "юлясука". Ми не платим зарплат - юлясука все вкрала. Нас прокинули з газом - юлясука все підписала, та щей падла платила в повній мірі під час кризи - нам тепер кажуть вона платила і ви платіть. І "Нафтогаз" рік завершив з прибутком - от сука, як же нам тепер його банкротити. Не дають європейські жиди набратися кредитів як сучкаблох - юлясука все забрала, нам ніц не залишила. Нелегитимна коаліція - юлясука, якби не було її та її підкаблучників все зразу би стало супер та гіперлегитимно. Наш метал ніхто не купує - юлясука, як посміла не модернізувати за всі свої 2 кризових роки всі наші виробництва, щоб забезпечити нам собівартість прийнятного рівня. Не люблять нас у країні - юлясука, самим своїим існуванням зомбує та не дає проникнутись мудрістю та блалєпієм. Коротше якби юлі не було її явно треба було би видумати, дуже вона корисна частина сучасної української міфотворчості.
Відповідаючи на закиди деяких шанованих мною персонажів мовляв "вони козли, але представляють нашу державу" змушений озвучити сумний факт - це не моя держава. В моїй державі мені не треба буде думати як пояснити моєму синові, що найкраща карєра нашої країни може початись лише з Єнакієвської тюрми та базарних "наперстків". Я не очікую від цієї "держави", що вона дозволить мені хоча би вижити. Вже за газ в приватному секторі треба платити в півтора раза більше і до червня, хоча при "юлісуіці" завжди весь борг виплачувавався до початку опалювального сезону і нікого це не напрягало. Я не очікую від неї, що вона навіть буде платити мені зарплату - хоча інколи її і зможе пробити на такий умняк. Всі свої доходи які я зможу від неї приховати я приховаю. Все, що я зможу їй не дати - я їй не дам. Це не моя держава, це - тупік історичного розвитку. І тим, хто це усвідомлює, треба дуже сильно задуматись над тим, як вибратись з цього тупіка.
З.І. А дешевого газу не буде за жодних обставин. Тому донецька ...братія скоро задєлається справжніми українськими націоналістами на пару з колонелами та мздбобуїлами адрєєвічами і будуть вчити всіх нас дружно, як "родіну любіть". Скажем їм чесно та відверто - пнх, ваша "родіна" ви її і любіть. Або приєднуйтесь своїми частинами до того, за що так довго агітували, але не на правах своїх "принижених прав" у сучасній Україні а на правах своєї звичайної та природньої позиції, а саме: знай своє місце, холоп. Тоді може й відвалю від щедрот. Оце - ваше справжнє майбутнє. А нам, яким не з вами, доведеться зрозуміти, що ж його робити далі. Ми зрозуміємо. І все-таки побудуємо що хотіли, самодостатню та з повагою до себе країну. Буде так. Обов'язково.
© olex777 [28.03.2010] | Переглядів: 2643

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.6/89

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook