для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Не вмер, так здох, або "Верхи на Титаніку"*


Не вмер, так здох, або
Не вмер, так здох, або верхи на «Титаніку»
 
Ой, людоньки, вчадіти можна! Що день, то новина! Сьогодні почула, що вся Україна зоною стане. Що, Галю, не тією зоною? Не тією, де сам...даруй, Самі, (а от і їхні тухлі стоять) чалилися? А-а-а, економічною, кажеш. От тепер я розумію, чому колишнього Головного Мента ( та не Юрасика, Галю) міністром економіки призначили. А кого ж іще? Зона ж бо «ікономічна». А ще така радість, Галю, така радість! Виявилося, що Вони ( а ось їхній портфель стоять) не тільки пан Проффесор, щоправда казали, ще й академік якоїсь академії каліфорнійської, та де там та Каліфорнія, я й не знаю.
 
Говорила баба діду
Я в Америку поїду.
А дід каже, не тринди
Туди не ходять поїзди.
 
То про що це я? Ага, сусідки казали, що Вони, виявляється, насправді не з простих, а з тих, панів ясновельможних. Которі дворяни. А-а-а, як Мартин Боруля? По-перше, не Боруля, а Беруля, а по-друге, вище бери. Не гірші за Собакевича. І дай Боже ( свят, свят), щоб не лютіші були за Салтичиху.
 
А тут ще онучок ІМХО прочитав ( а біс його знає, що воно за звір те ІМХО) і сказав, що якийсь там Бжезінський з Америки крутить Україною, як циган сонцем.  Пам’ятаєш, Задорнов на «Інтері» казав – американці тупые-тупые, а я ще тоді тобі сказала, от у діда Степана з сорок п’ятої спитали ( він бо в нас у політиці петрає) – діду, чого ми бідні? Бо дурні. А дурні чого? Бо бідні. Так чого ж ті тупі не бідні?
 
Та це я так. Нам чужого не треба, аби нашого не забрали. А то Стефа з тридцятої, ота, що конс’єржкою у висотці підробляє, боїться, що доведеться роботу кинути, бо уряд обіцяв пенсію урізати. Звісно, в неї не пенсія, а сльози, але ж починають завжди з низів. Всі знають – корупція – це слюсар, вихователька, санітарка. Розкрадач – несун з контори. Ату їх!
 
То я про Бжезінського. Онучок сказав, що в того Хазара – «манічка», як колись у Вітренчихи, коли вона ще в силі була. Показували у «Великих перегонах» - «Петя, кругом враги», ще тоді, здається, якась дівчина через неї мало не підірвалася.
 
Та слава Богу, у Києві, нарешті налагоджується. Що? Та ти сама, Галю, казала, що Янукович Черновецьокому три місяці виправних робіт призначив. От тільки, які ж це виправні роботи. Тут у мене з кишені на базарі п’ятдесят гривень витягли, то всі сусіди одразу про це дізналися. А в його доці цяцьок на чотири мільйони, а вона – ні пари з вуст! Мабуть, на цих виправних роботах дуже гарно платять.
 
Сказали сьогодні в новинах, що Космос замів своїх поскорочував. Та не поспішайте радіти, людоньки. Думаєте, на їхні зарплати вам гречки з консервами накуплять? Зарано бабусі « в воздух челюсти кидали». Усі звільнені тут-таки пересіли в крісла начальників департаментів. Як кажуть не вмер, так здох. «Отакоє от», людоньки. Точно вчадіти можна! А тут ще повінь насувається. Та це не біда, приїде Нестор верхи на криголамі і нас усіх врятує. От тільки дід Степан каже, що той криголам «Титаніком» називається.
 
*"Верхи на Титаніку" - назва одного з романів Дар*ї Донцової. Збіг випадковий.
 

pinocolada [24.03.2010] | Переглядів: 4037

2 3 4 5
 Рейтинг: 42.2/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook