для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Лиш декому деколи дещо, або подяка панові Москалю


Лиш декому деколи дещо, або подяка панові Москалю
Лиш декому деколи дещо, або подяка панові Москалю
 
Ще позавчора журналісти навперебій писали про кадрові перестановки на всіх рівнях, обсмоктували, осміювали, засуджували ( потрібна вставити) приголомшливе відкриття сором сказати, депутатки першого скликання, демократки, академіка!
Ще позавчора читали на «Обкомі» дайджест останніх подій, ілюстрований піснею В.Народицького. Аж раптом сьогодні надвечір я впіймала себе на думці, що загрузла в політичних новинах, як у болоті, кудись поділася (принаймні зовнішня) динаміка. Чи вже всіх старих «нових» призначили, чи всі чиновники встигли запастися олівцями, дустовим милом, чи на крайняк перукарськими машинками, а службові авто здати на металолом?.
Беріть вище, пішли в хід «талмуди» і притчі з домашніх заготовок, типу безпосередньо прочитаних по «бамажці»( хтось там тільки фундамент клав, а хтось храм будував). І ви всі добре цього храмобудівника знаєте, дуже вже натяк прозорий. Нудні новини, нема чого подивитися, почитати. Одна радість- пан Близнюк зголосився вдвічі собі зарплату урізати. Щоправда, він одразу не зміг пригадати, яка вона в нього, «п’ять тисяч здається». Як думаєте, бабуся з пенсією 600 гривень, чи медсестра із зарплатнею 800  помиляться бодай на копійку, коли їх про розмір зарплати спитають? Навряд чи, бо в них усі статті домашнього бюджету до копієчки розписані. А потім так хвацько у підлеглих запитав, чи зможуть вони без вихідних гарувати за півтори тисячі гривень. А відповіді і не чекав, бо самому смішно стало. Це ж тільки бюджетники все стерплять. У нас-бо медикам заборонено страйкувати. Це вам не Греція. Наші транспортники теж терплячі, їм за жовтень тільки заплатили, а тролейбуси пошарпані нехай, але ж на лінію виходять! Але сьогоднішній запит пана Москаля таки вселив у мене надію. Ось воно, почалося! Так ось ти яка, Україна для людей! Пардон, уркаїна! Ось він, перший щасливий людь з чеком на 125 млн.євро! Чи це прикол? Та ні, сьогодні не перше квітня. І згадалося напівдитяче, забуте, смішне і з іншої опери, але ІМХО на злобу дня:
 
«Ніколи, нікому, нізащо!
Нікому, ніколи, ніщо»
Лиш декому, деколи дещо.
Хіба це не можна, чи що?
© pinocolada [23.03.2010] | Переглядів: 5092
Мітки: #Балога  #Москаль 

2 3 4 5
 Рейтинг: 47.1/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook