для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Відповідь другу-націоналісту


Відповідь другу-націоналісту
Мій попередній текст «Запеклі суперечки маргіналів» викликав багато відгуків, але мені найбільше запам’ятався один. Наведу його: «~Залізняк~: Все ж мушу сказати, що до певних моментів з Вашої статті варто прислухатись, але краще було б, якби Ви не тільки критикували, але й висловлювали конкретні пропозиції» (http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic_9811.php?sid=0425ed9d9aaee7871c478c6402e4dd59).
Я писала ці пропозиції ще підчас виборчої кампанії (http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/2592/user_id/6192.phtml), повторювати їх зараз повністю немає сенсу, але коротко хочу відповісти цьому читачу, якого я вважаю щирим українцем, який викликаю мою симпатію. Гадаю, що цей текст буде доречний і корисний і іншим щирим і чесним людям, які вболівають за Україну.
Що ж, перша пропозиція – це аналізувати дії свого лідера, він теж людина, яка може помилятися.
І кількість його помилок зашкалює настільки, що інший раз спадає на думку, що і не помилки те зовсім, бо не ідіот же ж.
Почати хоча б з його передвиборчої кампанії. Як Ви гадаєте – це нормально погоджуватись на роль скандального клоуна в жидо-кацапських шоу Шустера і Кісєльова? Та ще й відпрацьовувати цю роль на 100%, вступаючи в кухонні дискусії з Регіонами і Гриценком.
Байдуже, що у нього абсолютно бездарна програма, я готова була його підтримувати за його прогресивні методи розвитку нашої культури, донесення до людей правдивої історії нашої держави, але ж він зрадив і це. У Львові і, можливо навіть в Київі, янукович виглядає просто як те, через що нам треба пройти (принаймні це думка львів’ян, з якими мені довелося спілкуватись після оголошення результатів другого туру). Для українців Донеччини все трохи жорсткіше. Нас тут мало (з приблизно 55% етнічних українців більшість – манкуртизована біомаса, так звані малороси-холуєнки), а скільки лишиться справжніх після правління хама – тільки Богу відомо.
Ще не було оголошено офіційного результату виборів, а мій шеф вже САМ прийшов до мене в кабінет, щоб сказати, що тепер я мушу робити документацію російською. Отже, на відміну від Тягнибока, який не бачив (а може шлангом прикидався) різниці між Тимошенко і Януковичем, антиукраїнське болото цю різницю дуже чітко усвідомлювало. Тож перша моя пропозиція – не орієнтуватись на політичного невігласа, яким себе виявив п. Тягнибок, до речі в компанії інших псевдо націоналістів (дивись позицію політичних сил під час виборчої кампанії), адже якщо будете і далі йти за ними, то це виглядатиме, як хода сліпих за сліпим поводирем. Це дуже важливо, бо мушу визнати, що Тягнибок дійсно виглядає нібито ідеологічним кандидатом і його виборцями в більшості є свідомі реакційні українці, на яких остання надія нашої держави.
Друга пропозиція полягає у тому, щоб обрати для підтримки політичного лідера, який здатен адекватно реагувати на процеси сьогодення і чинити реальний супротив діям янучара.
На Дурдомі є такий дописувач В. Пселдонімов. В нього дуже цікаві статті, в яких доволі коротко але докладно сформульовано основні концепції підходу до будування держави.
Слава Нації!
© Fata@morgana [20.03.2010] | Переглядів: 2548
Мітки: #Тягнибок 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook