для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Противсіхам і чугунофілам. Панікерство, як точна наука.


Противсіхам і чугунофілам. Панікерство, як точна наука.
Противсіхам і чугунофілам. Панікерство, як точна наука.
 
Війна 2010 року Український фронт Громадянської війни.
 

Спочатку трохи історії.
Ми живемо в Європі, щоб там не казали всілякі мудаки. А в Європі зараз найсильніша держава – Німеччина. Та сама, яку союзники спочатку бомбами з «літаючих фортець» розвалили до самісіньких фундаментів, потім ті фундаменти бомбами з землі викорчували, а решту, що вціліло, більшовицькі орди і (разом з американськими, британськими і французькими грабіжниками) розтаскали до нитки. Сперечатися нема чого, німці таке заслужили, тут іншої думки бути не може. Але за той час, що пройшов після війни, Німеччина піднялася і тепер є світовим лідером. Коли не зовсім світовим, то вже європейським – це точно. Одна з основних причин їхнього злету – повоєнні німці провели денацифікацію.
А от Україні в цьому плані крупно не поталанило.
Коли б в перші дні після референдуму 1-го грудня 1991 року в нашій країні засадили всіх партійних, радянських і комсомольських працівників в концтабори років так на двадцять, Україна уникла б багатьох бід.
А моя особиста думка така, що найкращим рішенням було б загнати всіх комуністичних партайгеноссе разом з комсомольцями та совєцькою номенклатурою в кар’єри і порізати всю цю червону наволоч з кулеметів. Тоді взагалі ніяких бід з Україною не трапилося б.
На жаль, не сталося! Втім, нічого жалкувати за розбитим склом. Що сталося, те сталося!
А от тепер, противсіх-чугунофіл, по темі.
Спершу дай собі відповідь: чи знаєш ти, як функціонує світ? Коли вважаєш, що знаєш (чи підозрюєш, що “хоч трошечки, але знаю”), то читати далі не потрібно, продовжуй далі нишпорити по інету або лаяти “кляту Юльку”. Одним словом, займися іншою, більш цікавою і приємною для тебе справою. Телевізор подивися, “Свободу слова” Савіка Шустера, або займися “євроремонтом”, можеш напиши ще раз: “всі вони однакові” та “Юлька – ворофка і брехуха”. Коли тобі разом зі стадом і смерть красна, не морочи собі яйця. Посмикаєшся тиждень-два, ось тут тебе й заб’ють, за кусень хліба чи й взагалі за просто так. Це не жарт, я серйозно. Подумай, воно тобі потрібно, жити? Це ж робота, важка і завжди невдячна, і здохнеш все-одно врешті-решт. Коли згоден, нефіг тоді читати далі. Афтар, скотиняка, знущається по-всякому, “не поважає”, сподобатися не квапиться – нахєра тобі моральні травми, тим більш – далі взагалі глумитися буду. Поки я тебе по щетинці погладжував.
Чому “по щетинці”? А тому, що гомосапієнси, які топчуть ряст на українській землі, бувають трьох видів: люди, їх багато, але не так, щоб дуже, якби цього хотілося, шакали, цих менше, приблизно один-два на роту, а то й всього-на-всього аж один на цілий батальйон, і свині.
Свиней абсолютна більшість. Свиня – це така смачненька жирненька тваринка, в яку можна ввігнати свої ікла. Правда, є свині, які шакалами намагаються виглядати і борзєють від своєї крутості. Але це тільки до того часу, поки ножа не побачили.
Людей, тих, хто справжні люди, ти не бачив і не побачиш.
А раз до цього місця дочитав, то ти і не шакал,. Шакали такою мурою голову собі не забивають.
Так от, ти, противсіх-чугунофіл, свиня. Я не в розумінні образити, я визначаю твоє місце в суспільній системі координат. Коли ти вважаєш, що ти не свиня, то кидай це читання, воно не для тебе. І продовжуй далі волати, відстоюючи свої гнилі ідеї: “всі вони однакові” – це для противсіха і “Юлька – ворофка і брехуха” – для чугунофіла. Веди непримиренну боротьбу з юлеботами на інетовському фронті.
Знаєш, як боротьба ідей називається? Правильно, політика. А для того, щоб втілювати свої ідеї в життя, потрібна влада. Отже, політика – це боротьба за владу. От ми й добралися до основного.
На сьогодні влада в Україні опинилася в руках шакалів. Янукович, Ахмєтов – далі за списком, найсправжнісінькі шакали, хоч вони називають себе людьми, але це не так. Вони шакали – це ті, хто створювати своє не хоче і не вміє, у кого інстинкт хапати чуже розвинутий найкраще за інше. І ідеї у них відповідні – все забрати і поділити, але не з тобою поділитися, бо вони в свиней, в тебе ж і забирають все, що можуть, а з такими ж шакалами, як вони. І можна скільки завгодно сміятися над розумовими здібностями бандюковича, але те, що він не дурень – це факт. Коли зміг видертися на вершину у своїй банді, значить і клепка в голові є, і горлянки перегризати вміє, крові не боїться і пустити її тобі і таким свиням, як ти, не завагається. Коли трохи клепки в голові є, ти вже давно набрав в інетовському пошуковику “ахмєтов” і інет про цього шакала все тобі на пальцях пояснив.
Ще раз скажу, ти, противсіх-чугунофіл, свиня і то дуже дурна. І коли з доброго дива думаєш, що “вони і самі жити будуть,і іншим, тобто, тобі, жити дадуть”, то ти ще більший адьйот, ніж я думав. А коли ти цього ще не зрозумів, тоді ти мудак, і твоя доля здохнути в ближньостроковій перспективі, отож не забивай собі голову цією параноєю, а реально облаштовуй своє життя. Пряма тобі дорога в “Фокстрот” або “Ельдорадо”, візьми в кредит здоровенний телевізор, а на мене образься за грубощі і не читай далі, розпинатися перед твариною, яка згодилася на власний забій мені неохота. А коли ти не мудак, то читай, можливо те, що написано далі, допоможе тобі вижити тоді, коли три чверті мудаків, які оточують тебе, склеять ласти.
Так от, влада в державі перейшла до шакалів, а таке я бачив не раз за своє довгеньке життя і скрізь воно принципово нічим не відрізнялося. Все, що зараз відбувається в Україні, я уже спостерігав, і можу сказати – точку неповернення ми пройшли, коли Юлька не стала доводити щось там у суді. І тепер до нас наближається біле пухнасте полярне звірятко. Розумні, себто, люди бачили його здалеку, але для мудаків воно, це звірятко, як завжди, з’явиться несподівано.
Ось і до Людей добралися. А то ти скажеш, що про свиней, це про тебе, і про шакалів, це про бандюковичів, я все пояснив, а хто такі Люди – як заціпило! Не квапся, ща поясню. Люди, це ті, хто щось робить не тільки для себе, а й для інших, зовсім чужих та незнайомих. От тобі роботу дають Люди, щоб ти міг пристойно жити і кормити своїх рідних і близьких. Але там, де ти живеш, на Південному Сході України, Людей повибивали шакали, і залишилися в основному тільки свині, такі, як ти, і шакали, яких ти зараз привів до влади в Україні. Тому, повторюся, Людей ти ніколи не бачив і ніколи не побачиш.
Ще раз повторю, щоб добре запам’яталося – коли ти думаєш, що шакали, які прийшли до влади завдяки тобі, будуть парити собі мізки, на предмет зростання твого благополуччя, то ти не просто свиня, а свиня тупа, різновид офісного планктону. Офісний планктон шакалам непотрібен. (По нашому офісний планктон звучить точніше – конторська пліснява. Здорово!) Коли б ти був шакалом, ти досюди не дочитав би. А коли дочитав, то ти свиня і то дуже тупа. Коли б ти був свинею розумною, то таку пургу ти і дивитися б не став. Це елементарна логіка, розумні свині дуже цінують свій час і на читво про такі сторонні, параноїдальні непозитивні речі час не витрачають. Це їм, по-перше, западло, а по-друге, вони постійно пам’ятають про те, що за потрачені хвилини можна розвести не одну тупу свиню на мішок-другий комбікорму. Якщо ти вважаєш справедливою таку мою оцінку того, що прийнято називати “унікальною і неповторною особистістю”, то можеш читати далі, тільки скажи для початку: “я – тупа свиня і нарешті мене тицьнули носом в цей беззаперечний факт. Ніколи не буду більше про це забувати!” Так ти краще зрозумієш те, що написано далі. А коли тобі здається, що ти завжди все розумієш, згадай, хто ти є по факту, і як став таким. А народився ж ти Людиною. І не забувай цього надалі, тупа ти свиня.
Отже, до влади прийшли шакали, які не будуть морочити собі голову твоїм, свиня, благополуччям. Навпаки, вони зроблять все, щоб обібрати тебе до нитки, роздягти догола і тримати в такому стані завжди. Чому? Тому, що в них інстинкт хватальний розвинутий найбільше, не можуть шакали бачити, як хтось живе не те, що краще за них, а просто краще. І шакали живуть з тобою поряд, і давно вже працюють по цій темі, і працюють грамотно. А ще – тут читай дуже уважно – вони вклали в це шляхетне підприємство ДОСТАТНЬО коштів, і тих також, які вкрали у тебе. А коли ти думаєш, що пройде рік-два-п’ять і від вкидання в скляну урну якогось папірця вони віддадуть тобі владу, яку ти сам їм вручив, ти тільки підтверджуєш мою думку про твою тупість.
Коли ти не зрозумів, що я тут тобі написав, то даю прямим текстом: ділитися з тобою вони не будуть, навпаки, здеруть з тебе останнє і владу вже не віддадуть. Тепер зрозумів? Хоча навряд, ти ж тупа свиня, не забув?
Тому далі пояснюватиму на пальцях. Бізнес в результаті роботи нового уряду Пахла почне закриватися, чим більше працюєш, тим більше в тебе здирають, а мартишкін труд не є робота. А значить кормова база бандитів буде скорочуватися. Питання: що в такому разі буде приносити шакалам третього-четвертого-п’ятого ешелону найбільший прибуток? Відповідь: торгівля зброєю, наркотиками і людьми. А тепер згадай все, що ти чув про депутата Тєдєєва, Ахмєтова і їхнє оточення. І тепер не зрозумів? Нє? Ну й тупа ж ти свиня!
Депутатів Тєдєєва-Ахмєтова оточують бандити, найсправжнісінькі. З ними вони на “стрєлки” ходить. А як Тєдєєв-Ахмєтов буде зі своїми бандитами, тобто тими, хто не при державному кориті, розплачуватися за те, що вони його підтримують? Ринок зброї і наркоти в Україні обмежений, на всіх не вистачить. А за межами України цих шакалів інші, не наші, шакали на шматки порвуть за спробу влізти в їхню кормову базу. Залишається нашим шакалам работоргівля. А значить, будуть прямо на вулицях ловити дітей або дружин різних подібних тобі, противсіх-чугунофіл, свиней і борделі Європи, Азії і Африки наповняться живим товаром з України. Більш докладно – роман Федора Березіна “Війна 2010. Український фронт”. Він-то донецький, знає предмет, живе там. Втім, ладно, грець з ним, з тим письменником та його романом.
Для тих, хто застав перше прем’єрство бандюковича, нагадаю про урожай 2002 року, а хто не застав, хай зробить висновки з ситуації з цукром, який минулого року раптом подорожчав вдвічі. Урожай 2002 року був рекордним, тоді дуже бандюковичі пишалися, що мільйони вічнозелених баксів на експорті заробили. А восени виявилося, що продали все, що можна, а в основному все, що ніззя! І довелося купляти хліб за кордоном. І разом хліб в магазинах вдвічі подорожчав.
Ну, ти понЯв, да?
От і цього року так буде. Тільки без рекордного урожаю. А оскільки Людей шакали почнуть вибивати ударними темпами і саме на Південному Сході України – який майже суцільний мегалополіс, то голодні бунти саме там і почнуться. І в першу чергу шакали з міст ринуться грабувати село. А там у самих – малувато буде та й власних шакалів вистачає.
Звичайно, багато що буде залежати від поведінки ментів і воєнних, які поблизу знаходяться, але не обманюй себе. Мєнти – це просто бандити в формі, згадай, кого на МВС поставив твій бандюкович. Тому багато народу в місті (щоб ти там не думав) давно готові до такого розвитку подій і соплі жувати не стануть. Коли ти думаєш, що все буде весело і просто, то ти повний мудак.
Від себе додам, що факт краху звичної картини світу провокує на неадекватні дії навіть психічно здорових людей, а між нами ходить дофіга усіляких психів, з довідками і без таких. Із Спітака – набери в пошуку, щоб дізнатися, що це за хрєновина – через кілька днів після взяття владою району під свій контроль, етапували цілий вагон людоїдів – ти вважаєш, їм жерти не було чого? Тому не думай, що “коли я не буду нікого чіпати, то й мене не зачеплять” – зачеплять, ще й як. Особливо в перші дні. Потім заспокояться, звичайно, і почнуть різати один одного з практичних міркувань, але спочатку перековбасять прірву народу просто так.
Коротше, коли пройде інформація про початок повного Піздєца до початку повномасштабного безпредєла не дні, години. Тому – нах з міста. Варіант: “залишитися в місті” в тебе не вийде. Ща обґрунтую. Ти свиня – не забув? І живеш ти до першої зустрічі з справжніми шакалами. Тобі воно нАдА – здихати на їхніх вилах? Розраховувати на те, що вони приймуть тебе до себе – самогубство. Коли самогубство – це те, чого ти бажаєш, залишайся. Єдине, що може допомогти тобі викрутитися з жопи, яка зветься “місто” – це неймовірне везіння і величезний досвід. Ні того, ні іншого у свиней не буває. Ти можеш сперечатися, але тільки про “везіння”. Про досвід, сподіваюся, не будеш. Бо надбати його тобі не дадуть, не сподівайся. Досвід бойових дій в районах міської забудови здобувається тільки в складі підрозділу і тільки під командою справжнього командира. До того ж, досвід буває поганим або добрим, а доброго у світі мало. Він є у тих, хто не раз і не два ходив в рейди по тилам, совав гранати у вікна і підвали, і не наловив повне черево заліза. Такі є – в 95-96 роках в Чечні воювати з федералами кавказьким аборигенам допомагали коли не на три чверті, то вже на дві третини точно, хлопці з Південного Сходу України, з Харкова, Дніпропетровська, Донецька. Але їх небагато і вони негайно теплою компашкою зроблять те, що я вже задовбався тут радити тобі – нах з міста. І зриватися потрібно в перші ж години, поки влада не розклалася остаточно. Зваж на те, що вихід з мегаполісу може бути утруднений – влада має дурну звичку обмежувати двіжуху на доступній території.
А тобі тримати курс потрібно туди, куди таким дурням давно радили – чемодан-вокзал-Расєя. Не понЯв? Ща поясню.
Коли вийдеш з міста – не розслабляйся. В сільській місцевості теж в основному свині, але вони більше скидаються на шакалів і гієн. Селюки зовсім не такі тупі, як жвачні тварини типу тебе. Вони почуяли Піздєц значно раніше і сподіваються на зустріч з тобою. Бо ти – їхня кормова база, як це не сумно для тебе усвідомлювати. Зваж на те, що натовп інших хрюшок – тобі не допомога і ніхто тебе рятувати не стане, коли раптом в юрмі втікачів з міста виявиться міський шакал або на таку компашку вийдуть сільські гієни. Ти ж понесеш з собою щось цінне і не громіздке, типу пачки баксів, золота-срібла. Навіть коли в тебе цього не виявиться, згодиться і твій мобільник, годинник, навіть стоптані мешти або драні труси, коли ти труси носиш. Тому йди манівцями в гордій самотині, збиваючи ноги, ніж торованим шляхом – і в натовпі.
І з селюками краще не стикайся.
Чому? А тому, що веселі хлопці батька Махна виявляли денікінських офіцерів і московську червону наволоч – і підвішували їх гірляндами на найближчій тополі, попередньо роздягнувши, – по мові. Якщо гАвАріш, а не розмовляєш – на осику! Язик в тебе може бути “іконно рускім”, але для пейзан ти завжди ставився зверхньо і тому твоє місце – на осиці. Ти для них – чужий. От казали ж тобі розумні люди – вчи мову! Саме цей прикрий факт змусив більшовицьку наволоч різко повернути свою політику в бік українізації, ну, а наші на цей розвід повелися. Тоді повелися. А зараз на тобі відтопчуться за все, що наші пейзани вважають несправедливим.
На миротворців з ближнього зарубіжжя також не сподівайся. Коли війна “три вісімки” нічого тебе не навчила, то нагадаю долю такого собі населеного пункту Семашки в 1994 році – його розстріляла колона російських військ просто так, бо комусь щось там здалося. Крім того, згадай про бойові трофеї “расєйських миротворців” – унітази, золоті ложечки і стоптані мешти.
А миротворці з клятого Заходу дійдуть тільки до Дніпра. Так що перспектива у тебе незавидна. Втім, в тебе є відрада, якої ти так домагався: миротворці на території України – це значить, що Україні, як державі, прийшов остаточний Піздєц.
Зате потім почнеться справжня веселуха. Потім почнеться Громадянська війна. Ти скажеш, що нинішня влада не дурна і такої війни не хоче і не допустить. Тоді ще раз повторю – ти тупа свиня. Ніяка влада  в жодній країні громадянської війни не хоче. Війну починають ті, хто не хоче цієї влади. А охочих на території, яку до цього займала держава, що звалася Україна, знайдеться чимало. Бо все-таки шакали всіх Людей не вибили і Людям хочеться жити в Єдиній, Соборній, Самостійній Українській Державі. І на Південний Схід України прийдуть месники.
Правда, тут я зроблю ліричний відступ, присвячений котам. Тобі здасться, що це до справи відношення не має, але далі зрозумієш, до чого цей пасаж.
Ти, противсіх-чугунофіл, коли-небудь бачив, як бродячі собаки ганяють кота? Коли котярі вдається видертися на дерево або заскочити на дах сараю чи гаража, можна вважати, що собачкам цього разу поталанило. Бо коли затиснути кота в глухий кут, то котяра вчепиться псині в морду і добре, коли тільки шкіру порве. Зазвичай, очі видряпає. А коли з цим самим котом така прикрість трапиться невдовзі другий раз, то на третій зі звичайного Мурчика чи Пушка вилуплюється бійцівський кіт.
Ні, не так. А ось так: Бійцівський Кіт. З великої літери. І вже цей Бійцівський Кіт сам не дає проходу всяким бродячим шавкам. З тієї простої причини, що в нього від таких життєвих пертурбацій криша їде. А коли такі коти збиваються в зграю, то...
Неодноразово спостерігав такі баталії.
От і з Людьми, коли їх шакали заганяють в глухий кут, таке саме відбувається. Правда, не часто. Бо Люди, на відміну від шакалів, завжди ідеалісти і сподіваються що – “мій сусід – хороший”. Але, на щастя, не всі і не завжди. І коли заганяють в глухий кут таку Людину, вона враз перетворюється в Бійцівського Кота. Це небезпечно. Особливо небезпечно, коли Бійцівські Коти зберуться в зграю. І горе тоді як шакалам, так і свиням, свині разом з шакалами кров’ю вмиються. Бо Бійцівський Кіт не пробачає свиням того, що вони здали владу шакалам і заганяє їх в звичне свиням стійло. Про польових командирів чув? Невдовзі дізнаєшся. І краще тобі, противсіху-чугунофілу, бути тоді якомога далі від території, яка звалася Україна.
Так що царювати шакали будуть, але недовго.
Ось тут я й закінчу на такій бадьорій ноті.
Путнік-Страннік [20.03.2010] | Переглядів: 3013

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.1/63

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook