для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Запеклі суперечки маргіналів


Запеклі суперечки маргіналів
Президенту України
Віктору Федоровичу Януковичу
 
Прем’єр-міністру України
Миколі Яновичу Азарову
 
Голові Верховної Ради України
Володимиру Михайловичу Литвину
 
З А Я В А
 
Громадськість Донеччини обурена призначенням  на посаду  міністра освіти і науки Дмитра Володимировича Табачника.
З його попередньої діяльності на різних  відповідальних державних посадах України, з чисельних «наукових», публіцистичних робіт та публічних виступів  зрозуміло, що він є свідомим руйнівником української державності, ворогом української культури, фальсифікатором української історії.
Такій особі, як Табачник, не можна довірити виховання і навчання українських дітей та молоді, бо це несе загрозу національній безпеці України.
В зв’язку з цим вимагаємо звільнити Дмитра Володимировича Табачника з посади міністра освіти і науки України.
 
15 березня 2010 р.
 
Від Донецьких обласних організацій:
 
Народного Руху України                                                        Євген Хованський
 
Конгресу Українських Націоналістів                                     Геннадій Авілов
 
Союзу Українок                                                                      Людмила Огнєва
 
Всеукраїнського об’єднання ветеранів                                Віктор Прокопчук
 
Української Народної Партії                                                   Іван Бірчак
 
Всеукраїнського  товариства «Просвіта»                            Марія Олійник
ім. Тараса Шевченка
 
Донецької обласної молодіжної громадської                        Юрій Матущак
організації «Поштовх»   
Всеукраїнського Комітету оборони прав людини               Євгенія Ратнікова
 
Молодіжна організація  «ВМГО «Батьківщина молода»      Олексій Мацука
 
Молодіжна організація  ВГО «Молодий Народний Рух»      Сергій Маківка
 
Молодіжна організація                                                           Сергій Глига
«ВМГО «Українська народна молодь»
 
Молодіжна  громадська організація                                     Антон Золотарьов
«Спілка творчої молоді Донбасу»
 
Молодіжна організація                                                           Поліна Астапова
«ВМГО «Українська студентська спілка»
 
Громадський рух «Край»                                                      Павло Павлов
 

 
Повиповзали… Он скільки виявляється на Донеччині українських патріотів. Байдуже, що вони всі, прикриваючись українськими цінностями, підчас передвиборчої кампанії агітували за януковича. Але ж тепер справа інша – принижують національну мову, співучу, солов’їну…
15 березня 2010 року на ТРК «Донбас» відбувся диспут на тему «Чи існує на Донеччині проблема з українською мовою» між Марією Олійник та Людмилою Василівною Гордєєвою з залученням телеглядачів. Принципово не дивилась цю високоінтелектуальну дискусію, але цікавість, як відомо, згубила кішку. Тож сьогодні не стерпіла і полізла в Інтернет, що ж там на дискутувала пані Марія. Аж дивлюся, від неї вже вимагають вибачень, але не подумайте, не москалі… трошки затримуємо інтригу.. ап – Донецька обласна організація ВО «Свобода» ))) Панові Тягнибоку нарешті відкрили очі на жорстоку реальність – в його ідеології ідеології не виявлено (http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/014100/). А мені відкрили очі щодо існування Донецької обласної організації ВО «Свобода». Чула, що якийсь час ця організація таки існувала, але недовго – рівно до тих пір, поки не приїхала одна жінка з партійним квитком, підписаним Головою ВО «Свобода», і професійно розвалила існуючу структуру, а коли почали дізнаватися в хваленій службі безпеки ВО «Свобода» хто то була така, виявилось, що про неї там ніхто не чув. До речі ця пані, як видно з вище наведеної заяви, тепер входить до складу Союзу Українок. От такі справи, до речі, з заяви бачу, що ВО «Свобода» Донеччини не «обурена призначенням на посаду міністра освіти і науки Дмитра Володимировича Табачника». А можливо її тут просто не існує, адже Донецьк - це не комфортний Львів.
Звісно зараз всі ці заяви – це просто клоунада, бо чого ви очікували? «Ігра сдєлана, гаспада!» Чи ви гадали, що зробите президентом людину, яка вела відверту антидержавницьку виборчу кампанію, а декілька років тому намагалась створити ПіСУАР і будете далі мовою розмовляти, чи історію України вивчати, а не програму «зомбі ++»?! І чим решта міністрів краща від Табачника, а саме формування “коаліції” з порушенням норм Конституції, які ті ж самі Прдони свого часу встановили.
Чесно кажучи, вже нудить від пишномовних фраз на кшталт «мовна істерія українофобів» і «плазування псевдо патріотів», що перекладаються як: «щоб ще гавкнути, щоб про нас не забули». От мені особисто цікаво, чому п. Тягнибок перед виборами не мобілізував електорат Ющенка, не відкрив людям очі на зраду помаранчевого президента, а акцентував увагу виборців на те, яка лиха Юлія Тимошенко — не виконує його вимоги. Звісно, якби Юля стала Президентом, для того, щоб на її фоні виділятись, треба було б хоч трохи розуміти стратегію розвитку держави, економіку і ще багато розумних речей – такої халяви, як пройтись з факелами проти приниження державної мови і стати національним героєм, вона б не допустила.
Так справді чи є Тягнибок українським націоналістом? Він бідолашний голодував на Майдані в Києві в радянські часи за Незалежність України. А скільки пам’ятників Бандері відкрив… на Західній Україні. Скільки маршів організував на честь УПА в Києві і на Західній Україні. Там, де насправді впорались би і без нього. Може він західноукраїнський націоналіст? Бо на Сході майже всі мітинги перед Референдумом за Незалежність України організовувала Марія Олійник і, в великій мірі завдяки їй, у східних областях проголосували за Незалежність більше 70%. Правда це не завадило їй стверджувати, що Янукович менше зло ніж Юля. Як то кажуть сама виборола незалежну Україну, сама ж і доклала зусиль до її руйнації.
© Fata@morgana [18.03.2010] | Переглядів: 4352

2 3 4 5
 Рейтинг: 44.9/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook