пароль
пам’ятати
[uk] ru

Війна проти України вже іде.


Війна проти України вже іде.
Вельмишановне панове-товариство!
Я із великою повагою ставлюся до дописувачів ДД – вони люди не байдужі, їм пече і болить горе України від цієї наруги. Проте, незважаючи не безліч вірних і красивих речей, глибоких думок і поетичних віршів, щоденне листування на сторінках ДД залишається вправами у стилістиці, дотепності, красномовності. І лише в одному–двох випадках дописувачі назвали речі своїми іменами – так як вони є: це не є законна демократична влада, це не є навіть дружній режим. Це - окупаційний режим, головною метою якого є остаточне підкорення України купці бандитів, яких чомусь називають олігархами, (насправді ж – чистої води злодії у особливо великих розмірах), із допомогою корумпованих державних службовців, силового апарату і неправедних судів.
А із окупаційним режимом є тільки один засіб боротьби - силовий. Одного батальйону патріотів України вистачить, щоби ліквідувати державних зрадників і злочинців прямо у їх кублі на чолі із головним трутнем.
Тимчасовий Уряд скликає Законодавчі Збори із високоосвічених представників народу (без участі водіїв, кухарів і іншої обслуги і родичів олігархів), що розробляють і приймають нову Конституцію країни і проголошують створення нової республіки.  
Захід заплющив очі на узурпацію влади бандитами, заплющить і на повернення її до рук нормальних людей, що проголошують створення дійсно демократичної, правової держави.
Вже чую розлючені викрики: «Що ж ти закликаєш до демократії і законності, а пропонуєш насильство!»
Відповім на це так: В країні, де законом нехтують, починаючи із самого верху – законодавців і «гаранта», годі сподіватися, що законні мирні методи дозволять змінити щось на краще. Більш того, нинішня «навала зі сходу» не для того узурпувала усю владу, щоб комусь її віддати. Якщо вони, знаходячись у опозиції, спромоглися накрутити результат виборів, що влаштовує їх, а потім, зґвалтувавши Конституцію, зліпили про людське око коаліцію з «тушканчиків» і осідлали усі три гілки влади в країні, то треба бути дуже наївною людиною, щоби сподіватися на мирне повернення до влади проукраїнських сил. Тобто, якщо цю банду не вимести з Києва найближчим часом, то потім доведеться вирізати її із великою кров’ю. Ця влада є раковою пухлиною, аспіріном й умовляннями тут не відбутись. Різати треба, поки метастази не погубили всю Україну.
itar [15.03.2010] | Переглядів: 2593

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.9/77

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація