для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Україна СЬОГОДНІ


Україна СЬОГОДНІ
Ситуація на сьогодні така: переможці сфальшованих виборів – Янукович і ті, хто йому допомагали: Ющенко, Тігіпко, Яценюк. Можна спрогнозувати сюжетні лінії кожного цього персонажу. Януковичу потрібна наступна диспозиція: псевдо опозиція – Яценюк (це дуже зручно: одна креатура Фірташа – Льовочкін контролює адміністрацію Президента, а другий номер в команді Фірташа - Яценюк вигукує опозиційні спічі); псевдо наступник Тігіпко, який проміняв свою електоральну мильну бульбашку на високу посаду віце-прем’єра («псевдо», тому що він провалить свою місію, як і усі попередні: віце-прем’єр при Кучмі, голова Нацбанку при Кучмі, голова передвиборчого штабу Януковича в 2004 році, при чому з двох останніх посад він ганебно дезертирував). Найбільш цікава роль видається буде у Ющенка. Своєю провінційною селянською ментальністю він буде прагнути «сатисфакції» і буде слугувати Януковичу, як лідер клоунської шароварної «опозиції», яка буде закатувати очі і жахатися від антиукраїнських дій «коаліції тушок». Яничарам буде до вподоби саме таке «лице України» - мляве, незграбне, смішне.
Не менш гротескними фігурами (а може навіть більш) виявились Тягнибок і Гриценко, які взагалі випали з політичного життя. Їхні заунивні речитативи про вселенське зло і несправедливість зробили свою справу - зробили пасивним великий прошарок населення, фактично вивели його з електорального поля. Ці цнотливі політики не знайшли політичної лінії, яка могла полягати тільки в збуджені ентузіазму електорату, нехай навіть цей ентузіазм допоміг би Ю. Тимошенко. Політик має мислити стратегічно і розуміти, що кроки на користь України принесуть йому в решті решт успіх, якщо не на цьому етапі, то в майбутньому.
Починаючі з вересня 2009 року тільки клінічний дурень міг би сумніватись, що у другому турі будуть змагатися Юлія Тимошенко і Янукович. Справжній політик мусив би виходити з цього і будувати свою програму і риторику саме з цього і націлювати свій електорат не до пасивного спостереження, а до активних дій і у другому турі, якщо він дійсно політик, якщо він дійсно вболіває за Україну, а не ганебний нарцис, як Віктор Ющенко.
 
P.S. П. Тягнибок, Ваші «шляхетні» мотиви безкомпромісної політики принесли рясні плоди: тепер Ваші протестні факельні ходи цінуватимуться значно більше (як екзотичні дива), вони може навіть збільшать потік туристів і кінодокументалістів до Львову (п. Млєчін вже у Львові). Але чи так мав діяти Український Політик в такий визначальний для України час?!
 
P.S. P.S.Але для Українського Народу головне інше – як Ю. Тимошенко буде боротись з цим вищезгаданим дефективним політикумом. І саме від Українського Народу залежить, чи буде ця боротьба успішною і чи буде він надалі існувати як Український Народ!
© Fata@morgana [13.03.2010] | Переглядів: 4951

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.0/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook