для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЛИСТ РОСІЙСЬКОМУ ДРУГОВІ


ЛИСТ РОСІЙСЬКОМУ ДРУГОВІ
ЛИСТ РОСІЙСЬКОМУ ДРУГОВІ
 
Коли я п’ю чергову гальбу пива з «москалем», гостем нашого маленького курортного містечка, я думаю про нього, як про «москаля» лише у розрізі колориту западинських анекдотів, з яких він сам регоче, як дурний.
Коли я намагаюсь сподобатись «москальці»,  яка не проти розважитись на курорті, я взагалі не думаю, якою мовою вона, як та Кет з «17-ти мгновєній», кричатиме при родах. Щоправда вживаю всіх заходів безпеки для того, щоб при родах вона не кричала з моєї вини.
 
Але коли я відкриваю «москальську» газету… лапки навколо слова МОСКАЛЬ зникають.  Читаючи російські ЗМІ складається таке враження, що існують дві Російські Федерації: в одній живуть нормальні, симпатичні, розумні і спокійні люди не без почуття гумору, а у другій… у другій живуть тільки журналісти, уряд  і учасники чергового з’їзду партії «Єдіная Росія».
 
Днями російська газета «Комсомольская Правда» умудрилась не просто підтвердити попередню мою тезу, а і зачепити мене особисто. Такий собі Леонід Захаров (либонь талановитий чолов’яга, але, очевидно, зі слабким зором) опублікував статтю «Поп політіка: рубаха-бітл» http://kp.ru/daily/24152/368223/
 
Статтю пан Леонід розкрутив навколо світлини, яка б мала обурити будь-якого росіянина «бєзпрєдєлом хохлов»… якби не була відвертим фотошопом авторства Вашого покірного слуги, опублікованим на сайті «Український політичний дурдом» /main/photos/photo/id/2671.phtml
 

 
Щоправда стаття не «прожила» на сайті КП і кількох годин (видно редакція складається не лише з леонідів захарових), але «добрі люди» встигли її зафіксувати.
 

 
Якби я міг хоч у страшному сні уявити собі, що мій фото-жарт використають задля нагнітання «москальсько-хохляцької» істерії – напевно поламав би ноутбук, на якому я його «нафотошопив». Але я не міг собі такого уявити.
 
Не міг навіть після того, як російські ЗМІ в купі із заступником начальника російського Генштабу Анатолієм Ноговіциним, намагались видати українські транзитні автомобільні номери, знайдені у Грузії, за дипломатичні http://obkom.net.ua/articles/2008-08/16.1225.shtml, а таких випадків безліч.
 
Звісно творчість таких «журналістів», як автор вказаної статті не поміняє мого ставлення до «москалів». Я і надалі, зустрівши росіянина, пригощу його пивом з львівських броварень і похвалю їхню «Балтику». Я і надалі усміхатимусь «москалькам», попри суворі погляди моєї дружини, – тепер я їм тільки усміхаюсь. Я і надалі поважатиму тих нормальних, симпатичних, розумних і спокійних людей не без почуття гумору, які, я сподіваюсь, прочитають цей лист.
 
Але поважатиму я тільки їх.
 
З повагою, «probobon»
#процишин [27.08.2008] | Переглядів: 6295

2 3 4 5
 Рейтинг: 45.0/9

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook