для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом - дайджест №5


Дурдом - дайджест №5
Політика:
 
На питання журналістів російським миротворцям, для чого вони взяли з Горі унітази, полковник Іванов відповів: «Ну, нє всьо ж в ліфтє сцать!»
 
За інформацією Е.Кокойти у південній Осетії воювала дивізія українських найманців ім.Степана Бандери. Всі 12 тисяч українських найманців загинули під  Цхінвалі. При них знайдено паспорти з Львівською пропискою і портретики С.Бандери. У кожного з найманців було татуювання на грудях у вигляді свастики і словами «Смерть маскалям!». На танках, в яких ішли у бій українські найманці були червоні (дипломатичні), жовті (супер-дипломатичні) і сині (ООНівські) українські номери.  
 
Агенство новин «Православная Євразія» повідомило про те, що на балконі одного з будинків у Цхінвалі знайшли білі колготки. Це головний доказ того, що на стороні грузинів воювали жінки – снайпери з Прибалтики.
 
Представник Російського Генштабу відповів чому російські миротворці не залишають Грузію:
«У грузин было все – охуенные казармы, охуенные кровати, прекрасный паек! Но они проебали! А что выиграли наши солдатушки?!  Пущай робяты хоть по хорошим дорогам покатаюццо и на хороших кроватях поспят! Вам что, жалко, что ли?»
 
Кореспондент «РИА Новости» з Цхінвалі:
«Цхинвали практически стерт с лица земли. Сейчас он выглядит как типичный российский город в средней полосе. Там совершенно невозможно жить…»
 
Свою офіційну позицію щодо подій у Грузії висловила Юлія Тимошенко:
«Заколібали ви всі. Я на морі»
 
Реклама і оголошення:
 
Увага акція! До 2017 року здай добровільно телевізор, золоті виделки або сидіння від унітазу і одержиш російський паспорт! Ви ще не отримали російський паспорт? Тоді ми йдемо до вас!  Міністерство оборони Російської Федерації. (Акція не діє на території РФ).
 
Спорт:
 
Замість С.Черчесова тренером московського «Спартака» став Діма Білан. За словами Д.Білана підходи до роботи у попереднього тренера «Спартака» були архаїчними і неефективними. Запорукою майбутнього успіху «Спартака» у Києві буде те, що  Діма Білан візьме на матч з собою скрипку страдіварі,  Є.Плющенка і двохтонну таблетку з льоду. Пофіг результат, коли по центральному колу катається Плющенко під звуки скрипки Страдіварі і прекрасні слова пісні «Білів мі!»…
Канаріс [18.08.2008] | Переглядів: 4702

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.0/6

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook