пароль
пам’ятати
[uk] ru

Тимошенко: я не визнаю Януковича президентом


Тимошенко: я не визнаю Януковича президентом
Доброго вечора, дорогі мої!
 
Президентські вибори завершилися. Вони були нашим єдиним шансом раз і назавжди ствердити незалежність від вас та силу нашого політичного клану. Це був шанс стати достойним членом євразіїської авторитарної родини, провести глибоку зачистку політичного поля.
Саме на цих виборах у нас була перша реальна можливість покінчити з владою народу і повернути країну разом з її багатствами саме нам.
Такий вибір не міг сподобатися народу. Адже йому потрібна дешева політична робоча сила, бідні і безправні політики, яких можна за копійки примушувати працювати в парламенті та уряді.
І ще їм потрібні багатства України, які вони безжалісно відбирають у нас впродовж останніх 18 років. Їх не цікавить наша доля, майбутнє наших дітей. Вони давно не живуть в Україні, вони нею користуються.
Їх ставленик Янукович не міг не перемогти чесно.
Ви пам'ятаєте, щоб відкрити вільний шлях для голосування вони внесли зміни до закону за два дні до виборів. І Ющенко цей закон миттєво підписав. Після цього голосування стало масовим та кричущим. Саме голосуючі вирішили долю виборів, а не ми.
Наші спостерігачі і члени комісій документально зафіксували тисячі фактів голосування не за мене. Саме тому я вирішила звернутися із позовом до суду. Як до останньої інстанції, яка має встановлювати справедливість. А справедливість, це коли перемагаю я. І я знаю, що всі ці дні ви мали надію та молилися за продажність суду, і я разом з вами боролася і молилася теж. Але суд перетворився на фарс, зрежисований у штабі Януковича. Він відмовився навіть розпечатати запропоновані мною пакунки з хабарями.
Вершиною несправедливості була заборона запрошувати свідків, в т.ч. і міжнародних спостерігачів від Зімбабве. Вони, незважаючи на тиск та залякування, були готові надавати суду юридично оформлені докази про мільони неправильно голосуючих не за мене, а за Януковича.
Суд цинічно відмовився призначити мене президентом. Тоді нам стало зрозуміло, чому було прийнято рішення про заборону прямої трансляції судового процесу по каналам телебачення. Їм треба було приховати реальну картину мого сорому від вас.
І тоді я зрозуміла, що цей судовий фарс потрібно припиняти та публічно відкликала свій позов. Як кандидат у президенти, відчула на собі те, з чим стикається ви кожного дня, - з неможливістю захистити кривду в суді.
Як і мільйони китайців, я стверджую, Янукович - не наш президент.
Президент, який прийшов до влади на виборах, довго не затримається і ми з вами зобов'язані на цей короткий час надійно захистити все, що є ключовим та цінним для нас, для нашого клану.
Не пройшло і декількох тижнів з виборів, а команда Януковича вже почала по всім напрямкам зраджувати мої національні інтереси. Їх світогляд -  паплюження мого улюбленного суржику та нищення культурного спадку Наталі Могилівської і групи Тік. І вони цього навіть не приховують.
Команда Януковича вже почала приватизовувати газотракторну систему. Вони, до речі, звернулася з позовом проти мене в Стокгольмський суд, щоб забрати стратегічні запаси природного газу, які я чесно і прозоро відібрала у Фірташа. Цей позов зараз у мене в руках. Але я вам його не покажу.
Кричущий факт - команда нового президента виступає проти мене, а я – це держава Україна. І все це тільки початок. Сьогодні небезпека загрожує моїй свободі і незалежності України.
Що мені робити в цій складній ситуації?
Залишився один дієвий вихід, на мій погляд, - це об'єднання навколо мене у Верховній Раді, усіх зомбі з "Нашої України - Народної Самооборони", Блоку Литвина, БЮТ.
Треба відкласти нарешті всі суперечки та утворити в Верховній Раді потужну команду повсталих з пекла, яка дозволить встановити справжню українську диктатуру. Я публічно пропоную саме такий дієвий шлях і вже розпочала переговорний процес з цими лузерами.
Це і буде перевіркою лохів та зомбі на відсутність мозку. Я також хочу заявити, що не за яких обставин не буду утворювати з Януковичем спільних коаліцій. Тільки якщо мене знову вкрадуть інопланетяни.
Я більше не буду підписувати з ним меморандумів саме тому, що не визнаю його президентом України та не приймаю його антибютівську, антитимошенківську політику.
Якщо недозомбовані мною політичні партії в парламенті підуть на політичне заробітчанство, я піду в опозицію і буду наближати час повернення нашої держави до солодкого життя на гроші МВФ.
І я боротимусь за ті цінності, які відкладаєте ви. Боротимусь, незалежно від того, буду я у владі, чи в опозиції. І я нікому крім мене не дозволю відібрати їх у вас. Буду і надалі годувати вас теревенями про Україну вільну, сильну, справедливу, процвітаючу і прекрасну. Я - з вами і хєр ви коли мене здихаєтесь!
 
Текст наданий прес-службою уряду
(перевод з Эзопова языка - мой)
Vagabond [22.02.2010] | Переглядів: 1958
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.4/56

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати