для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест №4


Дурдом-дайджест №4
Дурдом-дайджест №4
 
Міжнародні новини
 
Війська Російської Федерації розпочали гуманітарну місію у Грузії та Південній Осетії. Місія проходить під гаслом «Кто не спрятался – я не виноват». Перші гуманітарні вантажі від уряду РФ було доставлено під міста Горі, Поті та інші населені пункти за допомогою ударних фронтових штурмовиків Су-27. Інші вантажі привезуть до Грузії танки 58-ї армії РФ. За попередніми оцінками генштабу та уряду РФ, на кожного грузина припаде в середньому по 9 грам гуманітарної допомоги у свинцевому еквіваленті.
 
Євросоюз  і вся світова спільнота гаряче підтримують Грузію у її гуманітарних відносинах з Росією. У розмові з прем’єр-міністром Росії Путіним, Ангела Меркель попросила  збройні сили РФ надавати гуманітарну допомогу грузинам якомога акуратніше, щоб не пошкодити стратегічно важливі трубопроводи.
 
США готові допомогти Грузії у взаємовідносинах з Росією у випадку знаходження у Грузії достатньо великих підтверджених запасів нафти або газу.
 
Видатний Російський гуманіст і державний мислитель на зарплаті М.Дугін висловив геополітичну концепцію Російської Держави:  У Росії нема постійних сусідів, у Росії є не постійні інтереси. У Росії є три союзники – армія, флот і Рамазан Кадиров. Поки у Росії є РВСН їй не потрібні дороги і розум.
 
Внутрішня політика
 
Президент України В.А.Ющенко на Закарпатті, разом з почесної  бригадою акушерів – бетонщиків при РНБО,  посадив і залив бетоном сто тридцять три кущі калини на згадку про повінь.
 
З пропозицією відмінити день народження Л.Д.Кучми звернулася до українських  політиків та олігархів прем’єр – міністр України Ю.В.Тимошенко.
Вона відзначила, що: «У час, коли тисячі людей постраждали від повені у західних областях України, святкування Дня Народження колишнього президента України накладає важкий відбиток на психологічний стан бізнесменів та чиновників…»
«…Кошти – а це мільярди доларів з бюджету України! – які будуть потрачені на подарунки Кучмі, організацію святкового прийому, феєрверки та концерт можна було б спрямувати на допомогу постраждалим від повені. Або, хоча б на купівлю нової військової техніки для параду до Дня Незалежності України.» - відзначила Прем’єрка у своєму листі до Президента України Ющенка В.А.
 
В.І.Балога, керівник Президентського Секретаріату, відповів Прем’єр-міністру України Ю.В.Тимошенко щодо її закидів про відміну святкування Дня народження Л.Д.Кучми:
«Відверті популістські заяви у складний для нації час не роблять честі людині, яка повинна дбати про благо всіх громадян України… Не потрібно пересмикувати те, що не можна змінити. Треба докласти всіх зусиль, щоб,  навіть у такій скруті, як зараз перебуває Л.Д.Кучма, День Народження  був для нього святом.»
Також, В.І.Балога  відзначив, що, уже освоєні за цільовим призначенням на подарунки Л.Д.Кучмі кошти, повернути до державного бюджету неможливо. Тому Прем’єрка, як завжди, подає просто голослівні та популістські заяви, спрямовані на дестабілізацію обстановки та можливість списати свої власні промахи на об’єктивні обставини.
 
Для покращення обороноздатності Волинської області, керівником Волинської ОДА А.Грицюком подано програму переозброєння органів державної влади області. З метою модернізації, автопарком Волинської ОДА буде придбано 10 автомобілів БМВ – «Бойова машина Волині» на загальну суму 3 млн. доларів.
 
Економіка.
«Дефляція за серпень 2008 року стала можливою завдяки діяльності уряду.», - повідомила на своєму брифінгу Прем’єр – міністр України Ю.В.Тимошенко. «Ми і надалі будемо підтримувати цей важливий фактор економічного життя, тому міністерство фінансів отримало розпорядження нічого не чіпати в країні!»
 

Цікавинки звідусіль:
Російська Федерація – єдина у світі країна, яка захищає своїх громадян тільки і виключно на чужій території.
 
У Росії найбільше в світі зрадників. Це єдина країна світу, яку зраджують цілими народами.
 
Згідно із «Законом збереження матерії» відкритого  М.В. Ломоносовим «ніщо нікуди не зникає і ніщо нізвідки не береться». На практиці це означає, що 375 кв.км. відданих Росією Китаю повинні бути забрані Росією у Грузії. У зв’язку з цим, Росія не може віддати два острови Японії просто тому, що нема в кого відібрати подібні.
 
Володимир Володимирович Путін – найбільший у світі прем’єр найменшого росту.
Канаріс [09.08.2008] | Переглядів: 4102

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.6/6

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook