пароль
пам’ятати
[uk] ru

ІМХИ про всяке ..


ІМХИ про всяке ..
Маємо дві "цивілізації" .. чи три? Зараз порахуємо: західна, центрально-північна і східно-південна .. Таки три.
Західна церковна-європейська, центрально-північна голодоморна і південно-східна завезена від сусіди давать странє угля замість замордованих совьєтами нащадків скіфів.
 
Всі три повилазили з-під уламків імперій, брати від лиха.
 
В західній цивілізації українцями стають за походженням, мама і тато навчають рідній мові з народження. Як потім дитина дізнається, вона є україномовним українцем. Хіба що тут румуни з угорцями .. Та нехай!
 
В центрально-північній цивілізації дитина зростає в суржику. Суржиком діди-прадіди засвідчили перед сильним і войовничим своє вміння прогинатися аж до землі, і вже тут, біля рідної землі, милуватися квіточками і мурашами. Суржикова людина швидко дізнається, що не варто на кожному перехресті виставляти своє україномовне походження. Чай нє сіло. Робочою мовою тут є дещо поневічена російська. Для молоді російська має ту перевагу, що легко перетворюється у сленг, взагалі, вона є гнучкою, як справжня мова етносу. А українська тут не має розвитку - в селі застиг дуркуватий суржик, в містах заклякла кастова літературна.
 
Південно-східна цивілізація взагалі не знає і не хоче. Взагалі нічого. Не трогайте их, они и так пострадавшие, свою историю дальше Советов не помнят, а уж вашу украинскую и не просите. Дайте им спокойно жить в их индустриальных невыразительных полисах. Они не выносят ваших страшилок насчет бегом в Европу. Они этого не хотят. Оно им не надо. Не лезьте со своей мовой! Там, откуда привезли их предков, мовой не пользовались (разве что заключенные или переселенцы). Вот это пусть будет Янукович, с ним спокойнее, никто дергать не будет, и голове будет легче. А то болит. От ваших криков про "украл Межигорье!", "увел Сухолучье!", "На дебаты не пришел!".. Херня это все, засуньте все это в свою европу. Та если бы на нормальном языке кричали, а то на мове! Голова не выдерживает!
 
Ну, от ..
 
Да, и что еще интересно, эти европейцы хреновы не могут в стаю сбиться. Ну, тогда, ребята извините! Пацаны своего не упустят. Выбрали идиота в президенты, будете сами в дураках. Будете на семерной без пяти, получите на мизере паровоз, уйдете без штанов .. И не плачьте, граждане украинцы, вам демократия важнее, чем борьба за нее. Так что даешь второй государственный, чтобы больше и не вылазили со своей европой.
 
Та як же ж так! Ми ж отут вже стільки століть все про Україну мріємо, все про незалежність пісень співаємо, все виборюємо, все не повіримо, що вже вибороли .. А ви нам другу державну в пику .. А ви їм Севастопіль назавжди! А ви нам .. а ви їм ..
 
Не, вот вас послушать, так интересно становится! Это ж ваши  - Литвин, Тигибка .. Они ж прямо из села, прям хахлы ейбогу. Это ж они, яйценюки гриценковатые, вместе с нами против Юльки двинули .. И молодцы! Борьцы за демократию, панимаш .. А нам ваша демократия позарез как нужна, потому ша у нас есть прокурор и он - генеральный! И президент у нас тоже есть, Ющенкой звать, и он - гениальный, патамушо выбраный вами в борьбе с нами, а теперича состоит с нами в борьбе с вами. Патаму ша без ющенги ЦВК не была бы нашей, а без ЦВК, сами знаете, никакой демократии. Тут, как говорится, демократия ваша, а деньги наши. Все честно или как?
 
Да, тут доложили, что черные ленточки якобы готовятся? Так мы ж не против .. Оплакать - это святое. Одно тока непонятно - куды ж вы их нацепите? Сейчас куда ни глянь - все в черном, как вороны. И асфальт черный, и темно становится быстро .. Жаль будет, если такой креатив пропадет!
Карт [17.02.2010] | Переглядів: 2785

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.7/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати