для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Працівники секс-індустрії стали держслужбовцями


Працівники секс-індустрії стали держслужбовцями
Інфляція в Україні прогресує. Ніякі традиційні методи боротьби (насамперед це теледебати, заяви у ЗМІ та порожні обіцянки) вже тривалий час не допомагають зупинити зростання цін. Через те Уряд вирішив націоналізувати найприбутковіші галузі української економіки. Як виявилося, більшість із них донедавна були в тіні. У першу чергу це стосується проституції.
 
«Вона приносить шалені прибутки, але ніколи не платить податків. У складний для країни час ми маємо поставити кожну шльондру на службу Державі», – пояснювали урядовці на прес-конференціях. Вони терміново і рішуче легалізували найдавнішу професію. Зокрема, в постанові «Про престижність проституційної праці» встановлено, що відтепер усі працівники секс-бізнесу мають ранг держслужбовця. Вони виконують украй важливе для національної безпеки завдання – перешкоджають інфляції.
 
За повіями запроваджено суворий нагляд: їх головним сутенером тепер став Прем’єр-Міністр. Вони працюють у приміщеннях поліклінік і тільки за розкладом. Підробляти «на стороні» за спеціальністю заборонено. Для того, щоб скористатися їх послугами, громадянин має письмово звернутися до ДУПи (Державне Управління Повіями) та стати в чергу на обслуговування. Протягом місяця йому приходить офіційна відповідь із зазначенням дати та місця обслуговування. Сплата за послуги відбувається в будь-якому відділенні Ощадбанку терміном до 20 робочих днів після статевого акту.
 
Для того, щоб подолати бюрократичні перепони, більшість клієнтів замовляють наперед по декілька відвідувань дівчат найдавнішої професії. Це призводить до шаленого збільшення попиту на їх послуги. Випадкові клієнти стають постійними відвідувачами. У деяких областях, наприклад, на Херсонщині та Миколаївщині, а також у місті Севастополі виник неабиякий ажіотаж. Люди займали черги на декілька тижнів наперед, а державні повії працювали по дві-три зміни без відпочинку. Утім, цю ситуацію швидкими темпами вдалося подолати, перепрофілювавши держслужбовців інших спеціальностей.
 
Швидкими темпами організовано Державну Проституційну Академію (скорочено ДПА), а також Академію Муніципальних Курв України (АМКУ). У цих навчальних закладах молоді претендентки отримуватимуть диплом державного зразку про вищу освіту IV рівня акредитації. Цього року до них виник серйозний конкурс – 15-20 абітурієнтів на місце. Незважаючи на те, що повіям-початківцям нібито живеться не солодко, всі молоді та симпатичні дівчата хочуть вступити саме сюди: це дуже престижно.
 
Після закінчення ДПА або АМКУ випускниці присвоюється статус молодшої повії, зі ставкою 1250 гривень на місяць плюс премія. Потім, за декілька років сумлінної праці, вони зможуть дослужитися до «старшої» шльондри, ще десять років – і ти «провідна». Такі спеціалісти отримуватимуть уже значно більшу ставку – аж 2 тисячі гривень на місяць. Далеко не багатьом вдається дослужитися до «провідної», адже лише серед них обираються претенденти на Головну повію області.
 
Робота держповії (так їх називають інші урядовці) тяжка: часті нічні зміни, постійні відрядження і небезпека венеричних хвороб. Поки що, за браком спеціалістів із профільною освітою, конкурси на ці посади проводилися в закритому режимі. І нехай пліткують, що обласними повіями поставали коханки депутатів та губернаторів – але вже незабаром їх заступлять сьогоднішні молодші шльондри.
 
Для того, щоб зробити проститутську працю безпечною, всіх держповій прирівняли у правах до міліціонерів і військовослужбовців. Їм видають уніформу. Як правило, це комплект: труси-стрінги з нашивками підрозділу, а також міні-спідниця, міні-футболка з державним гербом та номерним знаком. Звісно ж, уніформу шиють вітчизняні виробники. Окрім того, держповіям можна йти у відпустку аж на 52 дні. Для них навіть збудували спеціальний відомчий санаторій у Криму, і раз на п’ять років видають 10-відсоткову пільгову путівку.
 
Уряд не забув, що він соціально-спрямований, а тому запровадив цілу систему знижок для деяких категорій громадян. На 50% дешевше послугами держповій можуть користуватись інваліди ІІ та ІІІ груп, а також ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Інваліди І групи, ветерани війни та праці, а також народні депутати мають право користуватися послугами повій безкоштовно.
 
Для популяризації та підвищення попиту на секс-послуги розпочато декілька потужних інформаційних проектів. Усі приватні та державні ЗМІ отримали суворий наказ: третину реклами зробити соціальною («соціальною» тепер зветься реклама послуг держповій). З бігбордів на нас уже не дивляться підлітки з цигарками. Тепер там повії, під час їхньої непростої роботи.
 
Експерти-рекламісти відзначили несподіваний побічний ефект: якщо раніше під час телевізійних рекламних блоків телеглядачі перемикали канал, то тепер вони навпаки з нетерпінням чекають на рекламу. Деякі навіть спеціально клацають пультом, вишукуючи соціальні відеоролики.
 
Уже зараз послугами держповій користується в декілька разів більше громадян України, а також іноземців. Внесок ДУПи (Державного Управління Повіями) у внутрішній валовий продукт (ВВП) сягає близько 10%. Прибутки від держпроституції і справді рятують країну він інфляції. Можна сміливо прогнозувати: зростання цін до кінця року буде повністю подолано.
 
Нагадуємо: матеріали цієї рубрики можуть мати тільки пророчий зв’язок із реальністю.
nepravda.in.ua [31.07.2008] | Переглядів: 5151

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/2

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook