для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Звернення Тимошенко до народу


Звернення Тимошенко до народу
Доброго вечора, дорогі мої!
 
Завершився другий тур президентських виборів, і я хочу низько вклонитися всім, хто підтримав мене у цей складний час своєю довірою, любов'ю, пачкою бюллютенів на дільницях, своєю боротьбою за моє достойне життя. Я також низько вклоняюся усім, хто у цей важкий час молився князю темряви за нашу перемогу. І хай у вас не буде жодного сумніву, що ми з ним перемогли!
 
Але наші опоненти, як і у 2004 році, продемонстрували свою неготовність обрати мене за чесними демократичними правилами. Вони чудово усвідомлювали, що не мають шансів завоювати прихильність більшості судей законним шляхом.
 
Ми не втратили жодної миті. Усі ці дні та ночі, які минули від дня голосування, ми займалися важкою юридичною роботою. Ми готували роздруковки свідчень свідкам, опрацьовували документи, працювали з артистами. І сьогодні я можу твердо сказати вам, що вибори в Україні було сфальсифіковано. І це вже не політична декларація, а чітка правова оцінка артистів.
 
Наведу тільки один приклад, і вам все стане зрозуміло. Нам вдалося відкрити за рішенням суду дільниці в одеських катакомбах для того, щоб перерахувати голоси. Ми були шоковані тим, що на всіх без виключення дільницях юридично встановлено фальсифікації за які світить від 3 до 8 років для Януковича.
 
В цілому ж по Україні можливі обсяги фальсифікації складають більше одного мільярда доларів якщо рахувати за ринковими цінами за голос. Цих голосів було б цілком достатньо для нашої спільної перемоги якби їх купили ми, а не вони. Моє переконання в тому, що треба боротися, підтверджують також і останні свідчення окремих спостерігачів від Монако. Вони висловили бажання виступити в судах на нашому боці з порновідеоматеріалами, із своїми оцінками, що на виборах в Україні були системні фаллостимуляції.
 
Я розумію, що ви стомилися від жорсткого політичного порно, і я разом з вами також хочу стабільності і спокою. Але якщо сьогодні ми не захистимо демократію, право вашого чесного вибору, завтра ми прокинемося в іншій країні, де правлять диктатура і беззаконня не нашої політичної сили. Заради майбутнього нашого дерибану я прошу вас мене зрозуміти і підтримати. Це не тільки моя справа, це справа усіх чесних людей - захистити нашу свободу розпилювати ваше бабло і надалі.
 
Маючи всі докази всього на світі, я прийняла єдине можливе рішення - оскаржити результати виборів в Печерському суді. Я буду на підставі юридичних аргументів захищати нашу державу, ваш вибір.
 
Я дуже добре знаю, так як і ви, якість роботи наших судів. Але в той же час моя відповідальність перед вами, перед країною зобов'язує мене боротися за відновлення справедливості. Не піти сьогодні до суду означає здати Україну конкуруючому криміналітету без бою.
 
Я не буду збирати майдани бо ви один хєр на них не поприходите. Україні як ніколи потрібні стабільність та спокій але поки я не стану президентом вам годі цього й чекати.
 
І саме тому ми будемо діяти тільки в правовий спосіб і тільки у суді де маємо унікальну каманду Портнова.
Але я хочу чітко заявити: Янукович - не наш Президент. У БЮТ ми його ніколи не приймемо. І як би не розгорталися далі обставини, ніхто крім мене не стане легітимно обраним Президентом України.
 
Я залишаюся оптимістом і хочу вірити в те, що для суддів, які будуть розглядати цю справу, це буде шансом забезпечити себе та своїх дітей і навіть онуків.
 
І ще одне, що спонукає мене йти до суду. Навіть ще до оголошення остаточних результатів виборів, Янукович зробив низку різких русофобських заяв, які прямо суперечать російським національним інтересам та плану Путіна. І це тільки початок.
 
Кричущим фактом нечесності стало нещодавнє галасування Партії регіонів навпроти власного стеклопакету про підвищення соціальних стандартів, того самого, на чому будувалися усі передвиборчі піар-технології Януковича.
 
Саме тому, я готова і здатна боротися. Я хочу сказати вам, що буду робити усе можливе, щоб захистити вас, ваших свійських тварин і нашу рідну державу від зомбі, вампірів та інопланетних загарбників які буквально усюди. І тому я прошу вашого розуміння і підтримки на цьому складному шляху. Я була і залишаюся з вами нещирою.
Vagabond [14.02.2010] | Переглядів: 3291
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.0/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook