для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Заява Передвиборчого штабу Каченятка Кря (далі - ПШКК) щодо необхідності реформи виборчого законодав


Заява Передвиборчого штабу Каченятка Кря (далі - ПШКК) щодо необхідності реформи виборчого законодав
Любі друзі!
 
Всі ми з радістю стрічаємо надходження чергової виборчої кампанії. Окрім економічних вигод, вона приносить ще й гуманітарні (переважно циркове мистецтво), психологічні (у спілкуванні з депутатами всіх рівнів під час кампанії), а також багато-багато інших.
 
З огляду на це вважаємо за потрібне внести правки до Конституції, а також законів та підзаконних актів, що регулюють проведення виборів у нашій країні.
 
По-перше. Щорічні вибори треба закріпити законодавчо, щоб їх оголошенню не заважали політичні консультації. Тоді парламент не буде шукати, як би йому саморозпуститися. І, може, навіть поприймає за рік якісь закони.
 
По-друге. Найсуттєвіший блок наших пропозицій – екологічний. Передвиборча агітація має друкуватися тільки на іноземному папері! Карпати і Полісся варто залишити нащадкам! А в місцях масової роздачі агітації треба встановити спеціальні урни – не голосувальні, а сміттєві. А в кожній із них – щілинка, в яку би пролазила агітація, і не пролазило все інше (бананові шкоринки, банки з-під пива, використані презервативи і теде). Комунальні підприємства зможуть продавати б/у агітпродукцію передвиборчим штабам. А якщо хтось таки пропихне презерватив у щілинку – його можна буде надути, розфарбувати правильними кольорами і продати креатив утридорого.
 
По-третє. Легалізація політичної проституції! Штаб Каченятка Кря вітає присвоєння звичайним повіям статусу держслужбовця, і пропонує офіційно дозволити продаж голосів. При чому статистика продажу має враховуватись і озвучуватись, на кшталт: «За кандидата Іксенка проголосували 32302 громадян, з них куплених – 32253». З кожного акту купівлі-продажу стягуватиметься податок, що збільшить надходження до державної скарбниці.
 
Вважаємо, що шляхом внесення зазначених вище змін та доповнень вітчизняне виборче законодавство буде приведено до рівня, що відповідає реальним інтересам та потребам українського суспільства.
 
ПШКК усвідомлює, що за таких умов його кандидат не матиме достатньо коштів на перемогу. Через те закликає усіх небайдужих профінансувати перемогу безальтернативного своєю чесністю кандидата на найближчих виборах.
 
Кря!
 
Крякачинський [23.07.2008] | Переглядів: 1802

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.0/1

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook