для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Хвороба народу: чи виліковна?


Хвороба народу: чи виліковна?
На передодні президентських виборів я неодноразово ставив діагноз хвороби українського етносу – хвороби меншовартості і страху. Я не робив жодних прогнозів щодо результатів виборів, бо ці результати залежали від здібності антиукраїнських проросійських сил до фальсифікації. Те, що результати другого туру збіглись з «екзот-полами» продажних соціологів говорить лише про те, що плани по проценту голосів за лідера-хама доводились не тільки до блакитних мерів, про що повідав мер Донецька Лукьянченко, а і до «вчених-соціологів», бо всім в Донецьку відомо по скільки разів голосували за Януковича лікарі і вчителі, а також інші верстви легіону дебілів.
Хвороба українського етносу полягає не в тому, що замість 30-40% Дону написали 48%, а в тому, що ці 30-40% ворогів України легально існують, а їхні ватажки контролюють всі ЗМІ. Саме завдяки цьому, в наслідок проведення інформаційної атаки російських політ технологів, представниками, яких в Україні були Шустер і Кісєльов, до цих 30-40% від 70% проголосувавши приєднались 30-35% кретинів «притивсіхів» - комплексуючих дегенератів сучасних українських Васісуаліїв Лоханкінів – філософів «великої сермяжної правди».
На жаль, як виявили вибори, сьогодні в Україні немає лідерів, які могли би вилікувати народ, таких, як наприклад генерал Піночет, який вилікув Чилі від комуняцької зарази. Ю. Тимошенко була єдиною надією, що без такого лідера Україна зможе обійтись і завдяки енергетиці цієї Жінки через потужний економічний прорив здійснити розбудову Української Держави і Української Нації. Тепер ці надії виявились марними. Навіть якщо Ю. Тимошенко зможе виграти суди і стати Президентом, лікування моральної хвороби українського народу залишиться нагальною потребою.
Очевидним є те, що без такого лікування Українська Політична Нація так і не відбудеться, Українська Держава зникне з політичної карти світу, а Український Етнос розчиниться в інших більш сильних етносах.
© В. Пселдонімов [13.02.2010] | Переглядів: 2465
Мітки: #Тимошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook