для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Дурдом-дайджест №3


Дурдом-дайджест №3
ПОЛІТИКА
 
17 липня під час візиту Володимира Литвина по селах Вінничини стало зрозуміло, що Володимиру Литвину потрібна корова і комбайн. А сам Литвин потрібен Порошенку.
 
На Говерлу піднялися разом з Президентом України представники місцевих адміністрацій усіх регіонів України. Цей символічний похід здійснено представниками влади, як вираження волі народу, який послав владу так далеко, як міг.
 
Громадянин Російської Федерації Володимир Сацюк, який був заступником голови СБУ не може точно визначити громадянин якої держави очолює СБУ на даний момент. Як відомо, згідно зі стратегією багатовекторної дипломатії, спецслужби України очолюють за  принципом рівноправної ротації громадяни різних країн. На даний момент, правдоподібно, головою СБУ є працівник ЦРУ, а його заступником – громадянин Росії або Ізраїлю. Розглядається можливість працевлаштування на посаду одного з заступників Голови СБУ представника румунської розвідки.    
 
Створено новий секретний підрозділ української армії – Окремий Керченсько-Київський дистриб’юторський батальйон. До числа бойових завдань формування входить остаточний розпродаж бойової техніки та земельних ділянок, які належать ЗСУ.  
 
З вересня депутати будуть ідентифікуватися за відбитками пальців. Опозиція побоюється, що тепер рішення будуть пальцем роблені.

ЕКОНОМІКА

 
Ціни на хліб у Києві досягли середньодержавного рівня. У зв’язку з цим, неімущим киянам будуть доплачувати  в середньому по 15 гривень на місяць на придбання хліба. Багатим жителям провінції такі доплати не потрібні.
 
Інфляцію та загальне подорожчання продуктів харчування уряду ефективно вдається  зупинити шляхом ревальвації гривні та зменшенням ваги продуктів.  
 
СПОРТ
 
ФК Львів розбив Шахтар з рахунком 2:0. Ринат Ахметов розбив посуду загальною вартістю 2 000 000 доларів США об голови гравців загальною вартістю 100 000 000 доларів.  
 
ПРИВАТНІ ОГОЛОШЕННЯ
 
Бажаючим взяти участь в турпоході на Говерлу записатись у Ющенка В.А. Небажаючим – у  Балоги В.І.
 
Сталася прикра помилка! Коли, після матчу у Львові, Ринат Ахметов сказав: "Купіть мені цей Львів!", виявилось, що він мав на увазі тільки одноіменний футбольний клуб. Меру Львова доведеться повернути аванс менеджменту "Шахтаря".
 

(с) Shrike, Канаріс
Канаріс [22.07.2008] | Переглядів: 5085

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.5/3

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook